18:20 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

100 میلیون

حاضران و غایبان نمایشگاه خودروی تهران را بشناسید
پایگاه خبری راد: کمتر از یک هفته به آغاز بزرگترین رویداد خودرویی کشور در پایتخت مانده است و حضور برندهای معتبر خودرویی از سراسر جهان در این مهم قطعی به نظر می رسد.
حضور بلندمدت در بازارها را با ارتقای کیفی دنبال می کنیم
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت ولوو تراکس سوئد گفت: ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی، عامل اصلی تداوم حضور ولوو در بازارهای جهانی و حفظ سهم است و مطابق راهبرد این شرکت، رضایتمندی مشتریان از محصولات باید بیش از سایر رقبا باشد.
فروش نقدی توسان با پرداخت 2 مرحله ای آغاز شد
پایگاه خبری راد: فروش نقدی هیوندای توسان 2017 با تخفیف نقدی و سود مشارکت بالا آغاز شد.
مشکلات داخلی دلیل محقق نشدن جذب سرمایه گذاری خارجی!
پایگاه خبری راد: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: بخش بزرگی از این اتفاق به مشکلات داخلی از جمله بانکی و مطابقت نداشتن بانک ها و بنگاه ها با تحولات جهانی برمی گردد.
ضرورت تغییر نگاه به مناطق آزاد؛ سیاست زدگی آفت این مناطق
پایگاه خبری راد: فعالان اقتصادی منطقه آزادانزلی به عنوان تنها منطقه آزاد حاشیه دریای خزر،تغییر نگرش دولتمردان به مقوله صادرات، برداشتن عینک بدبینی از مناطق آزاد، رفع مقررات دست و پاگیر اداری را برای رسیدن به رشد اقتصادی هدف گذاری شده و اشتغالزایی خواستارند.
کشاورزی و دامپروری؛ اولویت کمیسیون حمایت از تولید ملی مجلس
پایگاه خبری راد - نائب رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش‌های کشاورزی، دامپروری و عشایری در اولویت طرح‌های دو فوریتی این کمیسیون است.
صفحه قبل | صفحه بعد