پایگاه خبری راد: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: زمانی که پرتغالیها جنوب ایران را اشغال کردند میوهای را همراه خود آورند و چون مردم آن را نمیشناختند به میوهای که پرتغالیها آوردند معروف شد.
پایگاه خبری راد: 55 برند معتبر چای گیلان در بازارها خودنمایی میکند.
پایگاه خبری راد: رییس انجمن ارگانیک ایران اعلام کرد که حدود 60 میلیون هکتار از اراضی و باغات در جهان محصول ارگانیک تولید میکنند که تعداد تولیدکنندههای آنها به دو میلیون و 700 هزار نفر میرسد و ایران از نظر سطح و میزان تولید چهل و سومین کشور در جهان است و دولت برای توسعه این محصولات باید به کشاورزان ارگانیک یارانه پرداخت کند.
پایگاه خبری راد: رییس سازمان غذا و دارو درباره وضعیت برچسبگذاری محصولات و فرآوردههای غذایی ارگانیک و تدوین ضوابطی در این زمینه توضیح داد.
پایگاه خبری راد: مدیر جهادکشاورزی سردشت، فعالیت دلالان را از عمده مشکلات کشاورزان منطقه دانست و گفت: کشاورز با زحمت چند ماهه محصول باکیفیتی تولید میکند اما بدلیل نبود سیاستگذاری صحیح و مدون در قیمت گذاری، دلالان با خرید یک سوم قیمت محصولات و فروش در استانهای دیگر و تهران با چندین برابر قیمت، سود سالانه کشاورز را به جیب میزنند.
پایگاه خبری راد: مدیر جهاد کشاورزی سردشت از تولید سالانه 800 تن سماق در این شهرستان خبرداد.
پایگاه خبری راد: دکترای فیزیولوژی گیاهی در خراسان جنوبی اظهار کرد: زعفران یکی از محصولات اصلی خراسان جنوبی است که در بازارهای بین المللی به دلیل غیر ارگانیک بودن، قیمت پایینی داشته و بیشتر به عنوان ادویه استفاده میشود تا یک گیاه دارویی.
پایگاه خبری راد: سالانه حدود ۱۴ هزار تن چای ایرانی صادر میشود که از ابتدای شهریور صادرات آن به منظور تنظیم بازار ممنوع خواهد شد، اما باتوجه به مخالفت دستاندرکاران این بخش، رییس سازمان چای این موضوع را قطعی نمیداند و میگوید اجرایی نشدن آن را پیگیری خواهد کرد.
پایگاه خبری راد: وزیر جهادکشاورزی در نامهای به معاون اول رئیس جمهور، پیشنهاد کرد که ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه های دولتی و نهادها در دستور کار هیئت وزیران قرار گیرد.
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان چای کشور گفت: با بهکارگیری روشهای تولید محصول ارگانیک، میتوان چای داخلی را از محصولی سالم، به محصول ارگانیک در جهان ارتقاء داد.
پایگاه خبری راد: رئیس پژوهشکده ژنتیک وزیست فناوری کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: بسیاری از سموم وارداتی ممنوع است و این سموم ممنوعه از مبادی قانونی وارد می شوند و مرکزی برای رصد آنها وجود ندارد.