گروه خودرو با عرضههای جدی روبرو شد و اگرچه برخی سهام کلیدی آن توانستند صف خرید خود را حفظ کنند، اما تعدادی از سهام آن حتی در مقادیر منفی مبادله شدند و البته خودروییها امروز حجم پول حقیقی بالایی را به نیش کشیدند.
نماد برتر - ارزش بازار سرمایهگذاری "شستا" در بخش «اوراق مشارکت پذیرفتهشده در بورس» ۱۴,۲۵۲ میلیارد ریال کاهش را از خود بر جای گذاشت.
نماد برتر - بازی جدید صندوق های بازنشستگی کشور برای سودآوری کاذب؛ کلید می خورد!
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز، ۱۵ آبان با رشد ۴۲ هزار واحدی در آستانه ورود به نیمه بالایی کانال ۱.۴ میلیون واحدی قرار گرفت.
بیشترین دارایی "شستا" در اختیار بخش «سرمایهگذاریهای بلندمدت» با ۲۷۲،۰۱۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به پایان سال گذشته ۷۸ درصد رشد را شاهد بوده و همانطور که شاهد هستیم «دریافتنیهای تجاری» با ۲۴۲،۱۹۳ میلیارد ریال به ثبت رسیده است.
اسامی ۵۰ شرکت برتر بورس تهران در تابستان امسال از سوی مدیریت آمار و اطلاعات بورس تهران اعلام شد.
شاخص کل بورس در پایان معاملات ۲۵ مهر ماه با وجود جهش در ساعات ابتدایی معاملات، با افت ۱۳۰۰ واحدی در ایستگاه ۱.۴ میلیون واحدی نشست.
طی هفته گذشته نایب رییس مجلس از کاهش قیمت سیمان به ٢٥ هزار تومان و نیز نرخ فولاد به ١٠ هزار تومان خبر داد.
شاخص کل در بازار بورس امروز (شنبه، ۱۳ شهریورماه) ۲۰ هزار و ۴۲۸ واحد افزایش داشت که در نهایت شاخص در کانال یک میلیون و ۵۴۱ هزار واحدی به روند صعودی خود ادامه داد.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز ۳.۱درصد افت داشت، شاخص هموزن نیز ۲.۸درصد افت کرد.
مدیرعامل شستا با رونمایی از ۱۴ محصول دارویی جدید در زیرمجموعه بورسی ، گفت: جهش سودآوری این هلدینگ با بیش از ۱.۵ میلیارد دلار سود ، معادل ۸ برابر رشد نرخ ارز است.
براساس اطلاعیه عرضه بورس کالای ایران، پی وی سی (پلی وینیل کلراید) پتروشیمی آبادان شنبه ۱۶ امردادماه برای نخستین بار در تالار صادراتی این بورس عرضه می شود که از شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی خبر می رسد با موفقیت عرضه های صادراتی، کلیه محصولات صادراتی این شرکت نیز از طریق بورس کالا راهی بازارهای جهانی خواهد شد.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شستا، فملی و حتاید تعلق داشت.
بررسی اجمالی سال مالی صنایع بورسی طی سال ۹۹ نسبت به سال پیشین نشان می دهد بیشتر صنایع بورسی توانستند در بازه زمانی مذکور سود خالص و سود تقسیمی بیشتری را نسبت به سال ۹۸ به ثبت برسانند. بر اساس آمار ها از میان ۴۷ صنعت فعال در بازار تنها ۴ صنعت از رشد سود خالص جاماندند و در زمینه سود تقسیمی نیز تنها یک گروه نتوانست در رالی صعودی EPS صنایع بورسی قرار داشته باشد. در این میان صنایع بزرگ بازار مانند فرآورده های نفتی، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی از گروه های برجسته صعودی در این دوران بودند.
در برابر رشد اندک و ۰.۲۷ درصدی شاخص طی چهار ماهه سال جاری، بازدهی سهام ۷۳۸ شرکت بورسی و فرابورسی مشخص شد که تنها ۱۴۷ شرکت بازدهی مثبت داشتند.