01:44 | پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

سموم شیمیایی

افزایش عملکرد صیفی جات با فرمولاسیون‌های مبتنی بر باکتریایی محرک رشد اختصاصی
نماد برتر- محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با جمع آوری و بررسی صدها جدایه باکتری بومی از گلخانه‌های تجاری کشور موفق به تولید محصولات فرموله شده بر پایه باکتری‌های القا کننده رشد گیاهی شدند که ضمن افزایش کمی و کیفی محصول خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای موجب کاهش مصرف سموم شیمیایی و نیترات باقی مانده در این صیفی جات می شود.
در پرورش قارچ خوراکی چگونه بیماری ها را کنترل کنیم؟
نماد برتر- عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور راه های کنترل بیماری های قارچ خوراکی به هنگام پرورش را تشریح کرد.
چرا تولید با نرخ آزاد و فروش با دلار نیمایی؟
نماد برتر- همزمان با فصل برداشت برخی محصولات در خراسان جنوبی، فصل کاشت برخی دیگر از محصولات نیز آغاز شده است؛ آنچه امروز کشاورزان را برای کشت پاییزه نگران کرده است، کمبود کود شیمیایی و افزایش قیمت نهاده‌هاست.
برپایی اولین پاویون ملی محصولات دانش‌بنیان صادراتی در بزرگترین نمایشگاه کشاورزی هند
پایگاه خبری راد: معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از برگزاری پاویون ملی محصولات دانش‌بنیان صادراتی ایران در بزرگترین نمایشگاه حوزه کشاورزی در کشور هند خبر داد.
تهدیدات سد «لاسک» برای تالاب انزلی
پایگاه خبری راد: به دنبال آغاز ساخت سد لاسک در استان گیلان و تلاش فعالان محیط زیست برای توقف اجرای این طرح، مدیر کل دفتر اکوسیستم‌های تالابی سازمان محیط زیست آسیب‌های ناشی از سد لاسک را برای تالاب انزلی تشریح کرد و گفت: سدسازی مانع ورود سیلاب‌های بهاره به تالاب، انباشت رسوبات و در نتیجه کم‌عمق شدن آن می‌شود.
چگونه می‌توان سم را از کشاورزی حذف کرد؟
پایگاه خبری راد: مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری البرز گفت: تله‌های فرمونی با استفاده از هورمون‌های مشابه هورمون‌های آفات کشاورزی، این حشرات را به سمت خود جذب کرده و آنها را به دام می‌اندازد.
کارخانه گیاهی که درب و پنجره ندارد
پایگاه خبری راد: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: به دلیل اینکه در این استان مناطق گرم و سرد در فاصله چندین کیلومتری از هم واقع شده است باید مکان یابی مناسب برای کاشت گلخانه مدنظر قرار گیرد تا بهترین بهره‌وری را از محیط منطقه گلخانه‌ای داشته باشیم.
به محصولات قاچاق رحم نکنید
پایگاه خبری راد: معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که همه مدیران حفظ نباتات باید دلسوزانه و با عرق ملی با آفت‌ها و محصولات قاچاق برخورد کنند.
کدام نقطه مازندران خاک آلوده‌تری دارد؟
پایگاه خبری راد: بر اساس نظر کارشناسان، بخشی از خاک‌ مازندران به ویژه در برخی از فصول سال، با آلودگی شدید رو به رو می‌شود و بیشتر محققان معتقدند این خاک‌ها در وهله اول در کنار کارخانه‌ها و شرکت‌هایی هستند که سیستم دفع و تصفیه فاضلاب مناسبی ندارند.
چالش جدی کنجدکاران یزدی!
پایگاه خبری راد: مدیر زراعت جهاد کشاورزی یزد با اشاره به مستعد بودن‌ این استان برای کشت کنجد، گفت: افزایش هزینه‌های تولید مانع فعالیت کنجدکاران استان است.
 علل پیشرفت نکردن طرح مبارزه بیولوژیک در مزارع برنج
پایگاه خبری راد: مدیر گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: عمده‌ترین علل نداشتن پیشرفت طرح مبارزه بیولوژیک در مزارع برنج، عدم پذیرش این نوع مبارزه توسط کشاورزان و یا در صورت پذیرش، عدم ادامه این روش بوده است.
نشت فلزات سنگین در غذا؛ هشداری که جدی گرفته نمی‌شود
پایگاه خبری راد: امروز (۱۴ آذرماه و پنجم دسامبر)، «روز جهانی خاک» است. شاید در نگاه اول این طور به نظر برسد که کشور ما در حوزه خاک هیچ مشکلی ندارد اما واقعیتی که کمتر بدان پرداخته شده آن است که گرچه هنوز خاک مثل آب عامل محدودکننده‌ای برای توسعه در کشور به حساب نمی‌آید.
خشکسالی از یک طرف، آفات هم به جان جنگل‌های ایران افتاده است
پایگاه خبری راد: مدیرکل حفاظت و حمایت از منابع طبیعی سازمان جنگل‌ها ضمن تشریح آفات و بیماری‌هایی که در رویشگاه‌های مختلف کشور به دلیل تغییرات اقلیمی به وجود آمده است، گفت: نزدیک به پنج میلیارد تومان اعتبار برای رویشگاه‌ها و استان‌هایی که درگیر آفات و بیماری‌هایی هستند در نظر گرفته شده است.
ابداع و اجرای روشی جدید برای مقابله با آفت انار در یزد
پایگاه خبری راد: روشی جدیدی برای اولین بار در سطح یک هکتار از باغات میوه انار جهت کاهش 90 درصدی خسارات محصول انار در یزد ابداع شد.
کشت دوم محصولی که جان می‌گیرد و خشکسالی می‌آورد
پایگاه خبری راد: مدتی است که کشاورزان مازندرانی، علاوه بر کاشت برنج برای یک دوره زمانی، اقدام به کشت دوم برنج نیز می‌کنند که به عقیده بسیاری از کارشناسان، مشکلات فراوانی ایجاد می‌کند.
صفحه قبل | صفحه بعد