به گزارش پایگاه خبری راد، «یدالله جوادپور» مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ضمن اعلام این خبر، افزود: میوه انار با توجه به این که ماندگاری زیادی روی درخت دارد، معمولاً از اوایل اردیبهشت تا آبان که زمان برداشت این محصول است، مورد حمله آفات مختلف قرار میگیرد اما میتوان به مدد بکارگیری طرحهای تلفیقی مبارزه با آفات، دسترنج کشاورزان سختکوش یزدی تا حدودی از گزند این آفات در امان بماند .
وی اضافه کرد: از آنجا که انار جزو محصولات سالم و ارگانیک است بایستی به جای استفاده از سموم شیمیایی تلاش کنیم از شیوههای جایگزینی مانند مکانیکی و زراعی استفاده کرد.
جوادپور با بیان این که همچنان که در سالهای گذشته از مواردی مانند نصب تلههای فرمونی و تلههای جذبکننده استفاده میکردیم، امسال تلاش خواهیم کرد برای اولین بار در کشور با نصب کاورهایی روی میوههای انار، این محصول را از گزند آفات حفظ و به افزایش کیفیت و کمیت محصول کمک کنیم .
وی در ادامه گفت: با استفاده از این کاور کیسهای که از یک نوع پارچه بدون بافت تهیه شده، علاوه بر جلوگیری از آفات کرم گلوگاه و مگس مدیترانه ای از آفتاب سوختگی محصول انار هم جلوگیری خواهد شد و کشاورزان ما با هزینهای معادل 10 درصد از تولیدات باغ میتوانند 90 درصد محصول سالم و باکیفیت داشته باشند .
این مسئول در پایان گفت: امسال پیشبینی شده است که حدود80 هزار تن انار از سطح شش هزار هکتار از باغات استان یزد برداشت بشود که با اجرای روش کاوری در کنار سایر روشهای مبارزه با آفات انار، میتوان میزان خسارت انار را تا حدود90 درصد کاهش داد .