نماد برتر- با انتشار خبر واگذاری ۵۶۰۰ هکتار از جنگل های ساری باعنوان وقف به یک شخص این سوال به ذهن متبادر می شود که سرنوشت این بخش از جنگل های هیرکانی چه خواهد شد و آیا این جنگل ها که جزو اراضی ملی به شمار می روند اسیر جنگل خواری شده اند یا پای وقف این اراضی در میان است؟
پایگاه خبری راد: به دنبال انتقاد رئیس شورای عالی جنگل از سازمان حفاظت محیط زیست در مورد چگونگی صدور مجوز «ساخت سد لاسک» مدیر کل دفتر ارزیابی زیستمحیطی سازمان محیط زیست با تاکید بر اینکه همه سدها مشمول ارزیابی زیستمحیطی هستند، گفت: از سازمان جنگلها در مورد سد لاسک در همه مراحل استعلام شده و این دستگاه به جز مخالفت بدوی، مخالفت جدی با ساخت سد لاسک نداشته و تنها خواستار پرداخت خسارت ۴۶ میلیارد تومانی ناشی از تخریب جنگل شده است.
پایگاه خبری راد: سازمان جنگلها اخیرا تصمیم به عدم تمدید قرارداد با نیروهای حفاظتی شرکتهای بهره بردار در جنگلهای شمال کشور گرفته است. رییس شورای عالی جنگلها با رد این نظر که این سازمان با تعدیل نیرو قصد تعطیلی طرحهای حفاظت از جنگل را دارد، گفت: سازمان جنگلها به هیچ عنوان قصد تعطیلی طرحهای حفاظتی را ندارد بلکه اولویت این سازمان انعقاد قراردادهای حفاظتی با شرکتهایی است که نیروهای توانمندتری دارند و به تعهدات حفاظتی خود پایبند هستند.
پایگاه خبری راد: سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تصمیم گرفته است طرح حفاظت از جنگل را که با شرکتهای بهره بردار قانونی طرف قرار داد بود تمدید نکند که این کار سبب بیکاری ۴۰۰۰ نفر در استان مازندران میشود.
پایگاه خبری راد: جانشین فرمانده حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: پیگیر به تصویب رساندن لایحهای که در مجلس طرح موضوع شده هستیم که بنابر آن شهیدان حادثه آتش سوزی مریوان و سایر کسانی که در راه حفاظت از محیط زیست دچار حادثه میشوند همانند پرسنل منابع طبیعی در نظر گرفته و حقوق خانوادههایشان محقق شود.
پایگاه خبری راد: در حالی که عیسی کلانتری - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - معتقد است که ایران رتبه اول فرسایش خاک را در دنیا به خود اختصاص داده است ،معاون دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: فرسایش خاک در کشورهای در حال توسعه در آسیا، آمریکای جنوبی و آفریقا ۳۰ تا ۴۰ تن در هکتار در سال و در کشورهای توسعه یافته اروپا ۷ تا ۱۳ تن است بنابراین ایران مقام اول فرسایش خاک را ندارد.
پایگاه خبری راد: مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها با بیان اینکه مردم باید در متن اجرای پروژههای منابع طبیعی و آبخیزداری دیده شوند، گفت: در حال حاضر ۱۹۶ تسهیلگر متخصص در ۱۷۶ شهرستان و ۲۳۳ حوضه آبخیز در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند.
پایگاه خبری راد: سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان از آغاز ثبتنام ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور در سال ۱۳۹۷ از روز یکشنبه، ۳۰ دی ماه خبر داد.
پایگاه خبری راد: کارشناس مسئول آبخیزداری و ناظر پروژه های فاقد سد سازمان جنگلها گفت: میزان فرسایش خاک در کشور 2 میلیارد تن بوده و ایران مقام نخست بیشترین فرسایش خاک را در جهان دارد.
پایگاه خبری راد: مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگلها با بیان اینکه ۲۸ درصد مساحت کشور دچار سیلابهای طولانی و شدید است، گفت: یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون مترمکعب سیلاب در بارشهای اخیر توسط فعالیتهای آبخیز و آبخوانداری جمعآوری و ذخیرهسازی شده است.
پایگاه خبری راد: مدیر کل دفتر ممیزی و حدنگاری اراضی سازمان جنگلها با اشاره به اینکه تهیه نقشه کاداستر برای عرصههای طبیعی روش جدی برای مبارزه با زمینخواری است، گفت: برای ۱۱۰ میلیون هکتار از اراضی ملی باید تا پایان برنامه ششم توسعه نقشه کاداستر تهیه شود.
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: مجموعه عملیات آبخیزداری که در قالب مدیریت جامع در حال حاضر در ۶۸۴ نقطه و در ۳۴۹ شهرستان درحال انجام است و با ارزیابیهای صورت گرفته این فعالیتها از رشد ۷۰ درصدی برخوردار بوده است.
پایگاه خبری راد: مدیرعامل سازمان اتکا با اشاره به اینکه اتکا در زمینه معیشت خانوادههای نیروهای مسلح فعالیت میکند، گفت: در چهار سال اخیر شرکت شفارود به عنوانی بخشی از طلب اتکا به این سازمان واگذار شد و در شرایط حاضر بر اساس تفاهم با سازمان جنگلها در زمینه توسعه زراعت چوب وارد عمل شدهایم.
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه ۷۵ هزار هکتار تعهد زراعت چوب داریم، گفت: از طریق زراعت چوب باید ۶۰۰ هزار متر مکعب چوب مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما میتوانیم از طریق توسعه زراعت چوب وارد معادلات صادرات و واردات چوب شویم.
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل حاضر در این بخش، کمبود دام است، خاطرنشان کرد: کمبود دام سبک و سنگین در ایران موجب شد تا قیمت گوشت در کشور افزایش پیدا کند.