17:10 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

سال جاری

ارزش وکیوم باتوم "شراز" به ۸۵ میلیارد تومان رسید
تمامی محصولات عرضه شده توسط مشتریان به فروش رسیده و همچنین شاهد کاهش تقاضا ۱۰،۰۰۰ تنی نسبت به هفته گذشته بوده، همچنین هزار تن از قیر ۶۰۷۰ نیز در بورس کالا به عرضه گذاشته شد که ۱۷۵ تن از این محصول متقاضی داشت.
خوش‌رقصی "فباهنر" با «مقاطع برنجی»
درآمدی که فباهنر در مهرماه سال جاری به دست آورده از فروش محصولات در بازار‌های داخلی، صادراتی و همچنین ارائه خدمات کسب کرده که بیشترین مقدار درآمد حاصل‌شده از فروش محصول در بازار داخلی با ۲،۹۹۸ میلیارد ریال بود.
فروش ماهانه "ذوب" بر پایه تیرآهن بنا شد
فروش محصولات ذوب‌آهن در مهرماه با افزایش ۲۴،۹۰۶ تنی (۱۵ درصد) نسبت به شهریورماه همراه بوده و نسبت به دوره مشابه سال مالی گذشته نیز ۱۰،۱۱۵ تن رشد (۵ درصد) را از خود بر جای گذاشته است.
افزایش درآمد سالانه ۲۳ درصدی "همراه"
بیشترین درآمد "همراه" از «خدمات/فروش» در بخش «کارکرد مشترکین خطوط اعتباری» با ۱۳،۴۵۸ میلیارد ریال بوده و رتبه بعدی را نیز «کارکرد مشترکین خطوط و دائمی» با ۹،۰۶۵ میلیارد ریال در اختیار داشت.
«اسلب» پر فروش‌ترین محصول "هرمز"
شرکت فولاد هرمزگان جنوب در پایان مهرماه سال جاری میزان فروش محصولات خود را طی این دوره برابر با ۹۴،۵۸۹ تن اعلام کرده که حجم عمده‌ای از این مقدار فروش در اختیار «اسلب» با ۹۲،۸۵۲ تن بود.
بازار بدهی رفیق بازار سرمایه و نه رقیب
طبق گزارش بانک مرکزی در دوره پنج ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۰، مجموع اوراق بدهی منتشر شده مبلغ ۳۳۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با ماه گذشته از افزایش ۷۲.۲ درصدی حکایت دارد.
بانک تجارت ۶۵ درصد افزایش پرداختی داشت
بیشترین میزان پرداختی سود سپرده سرمایه‌گذاری بانک تجارت در اختیار بخش «سپرده بلندمدت دوساله» با ۱۱،۷۰۶ میلیارد ریال بوده و جایگاه بعدی پس‌ازآن را «سپرده کوتاه‌مدت» با ۸،۰۹۸ میلیارد ریال به خود اختصاص داد.
بیشترین پرداختی "دی" به سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری
میزان پرداختی جهت سود‌های سپرده سرمایه‌گذاری بانک دی در مهرماه سال ۱۴۰۰ نسبت به دوره مشابه گذشته ۵۱ درصد افزایش پرداختی داشت.
«شیر» و «پنیر» ترین‌های "غشصفا" شدند
شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان درآمدی که در مهرماه شناسایی‌کرده از فروش محصولات در ۲ بازار صادراتی و داخلی بوده است.
رشد ۵۷ درصدی در فروش صنایع بورسی
مقایسه فروش صنایع بورسی در دوره یک ماهه مبتنی به ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ نسبت به دوره مشابه در سال گذشته، حکایت از میانگین رشد ۵۷ درصدی در این صنایع دارد.
"دی" از تسهیلات اعطایی رشد ۱۷درصد درآمد ساخت
تسهیلات اعطایی بانک دی طی دوره یک‌ماهه منتهی به مهرماه سال جاری ۲۵،۳۱۰ میلیارد ریال شناسایی‌شده که حدود ۱۷ درصد بیشتر از تسهیلات وصولی ثبت‌شده در مهرماه بوده است.
فروش "غگلستا" بر روی مدار «انواع شیر»
یشترین درآمدی که غگلستا طی این دوره یک‌ماهه توانسته از فروش محصول به ارمغان بیاورد مربوط به فروش محصول «پنیر» با ۲۵۴ میلیارد ریال بوده و «خامه» نیز پس از آن با مبلغ ۱۴۳ میلیارد ریال قرار گرفت.
کاهش تولید ایران خودرو و افزایش آمار سایپا و زیرمجموعه
سه خودروساز بزرگ طی هفت ماه سال جاری بیش از ۵۰۱ هزار محصول تولید کردند که با کاهش آمار ایران خودرو و افزایش سایپا و پارس خودرو همراه بود .
افزایش درآمد سالانه ۵۵ درصدی "وتجارت"
میزان درآمد تسهیلات اعطایی که بانک تجارت از ابتدای سال مالی تا انتهای مهرماه طی مدت ۷ ماه شناسایی کرده برابر با ۲۰۷،۰۷۱ میلیارد ریال بوده است.
دو برنامه مهم سازمان بورس برای رسیدن بازار به ثبات
قیمت‌های کنونی سهام در بازارسرمایه، قیمت‌های جذابی هستند و سازمان بورس با تمام قوای خود در تلاش است تا ابهامات بازار را کاهش دهد. این موضوع مهمترین محور سازمان بورس و دولت است.