01:57 | چهارشنبه 25 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

مشتریان نفت ایران

ایران در بازار جهانی نفت چگونه باید رفتار کند؟
پایگاه خبری راد: هرچند قرار است تحریم‌های نفتی علیه ایران تا سه ماه دیگر آغاز شود اما کارشناسان بر این باورند شرایط نفت ایران مانند گذشته نخواهد شد، زیرا نه تنها مشتریان آسیایی مانند چین و هند زیر بار توقف واردات نفت از ایران نرفته‌اند، بلکه کشورهای اروپایی هم چتر حمایت خود را روی ایران باز کرده‌اند. در این شرایط که به گفته یک کارشناس ارشد حوزه انرژی، زمینه برای حفظ بازار وجود دارد، رفتار نفتی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
دود حذف نفت ایران در چشم جهان می‌رود
پایگاه خبری راد: درحالی که حدود سه ماه تا بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران باقی مانده، التهابات این اتفاق در بازارهای جهانی نفت کاملا مشهود است. زیرا چنانچه نفت ایران از بازارهای جهانی حذف شود، کشورهای تولید کننده نمی‌توانند این خلا را جبران کنند و این موضوع باعث کمبود عرضه و در نتیجه افزایش قیمت جهانی نفت خواهد شد.
آمریکا در تحریم علیه ایران یک قدم به عقب برگشت
پایگاه خبری راد: پیکان تیز تحریم‌های نفتی از سوی آمریکا علیه ایران با همراهی نکردن مشتریان نفتی ایران با این کشور کند شده است و آمریکا که پیش از این از مشتریان نفت ایران خواسته بود واردات نفت را به طور کامل متوقف کنند و هیچ معافیتی در برنامه‌اش نبود، حالا در حال بررسی معافیت مشتریان نفت ایران از تحریم‌ها است.
عربستان به آمریکا از پشت خنجر زد؟
پایگاه خبری راد: نخستین گزینه ترامپ بعد از خروج آمریکا از برجام برای حذف نفت ایران از بازارهای جهانی، عربستان بود. ترامپ از عربستان خواست تولید خود را دو میلیون بشکه افزایش دهد تا کمبودهای احتمالی جبران شود. عربستان نیز در ظاهر به درخواست آمریکا چراغ سبز نشان داد اما خواسته خود را چراغ خاموش پیش برد.
چشم بادامی‌ها خواستگار پر و پا قرص نفت ایران
پایگاه خبری راد: نقشه ترامپ برای حذف نفت ایران در بازارهای جهانی آنطور که پیش بینی می‌کرد به آسانی اجرایی نشد و با مانعی به نام مخالفت مشتریان ایران مواجه شد. در این میان چین و ژاپن که از مشتریان قدیمی نفت ایران هستند، بیش از همه برای ادامه واردات نفت از ایران کمر همت بسته‌اند.
چه کسانی از تحریم نفت ایران برد می‌کنند؟
پایگاه خبری راد: از زمانی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خروج از برجام را اعلام کرد، واشنگتن متحدانش را برای توقف کامل واردات نفت ایران تا چهارم نوامبر که تحریم‌ها علیه تهران به اجرا درمی آیند، تحت فشار قرار داده است.
تصمیم ۳خریدار بزرگ درمورد ادامه خرید نفت از ایران چیست؟
پایگاه خبری راد:موانعی که آمریکا بر سر راه ایران در مبادی صادرات نفت چیده بود، با همکاری ایران و مشتریان نفتی‌اش یکی پس از دیگری در مرز برداشته شدن قرار دارند، به طوریکه پس از درخواست آمریکا از مشتریان نفت ایران برای به صفر رساندن میزان خرید نفت، زمزمه‌های معافیت آمریکا به برخی کشورها به گوش می‌رسد و از همه مهم‌تر چین که بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است پرچم مخالفت خود با آمریکا را بالا گرفته است.
ایران چگونه می‌تواند آمریکا را با نفت به دردسر بیاندازد؟
پایگاه خبری راد: نفت که همیشه بازیگر اصلی صحنه کنش‌های سیاسی آمریکا و ایران بوده است این بار هم با خروج ترامپ از برجام در صدر لیست تحریم‌ها علیه ایران قرار گرفته است. آمریکا پرونده‌های مختلف حذف نفت ایران از بازارهای جهانی را روی میز گذاشته است و یک به یک بازخوانی و اجرا می‌کند، اما این تنها یک روی سکه ماجرا است و در مقابل، ایران می‌تواند با چند حرکت نفتی، آمریکا در به دردسر بیاندازد.
کدام کشورها پای نفت ایران ایستاده‌اند؟
پایگاه خبری راد: بسیاری از مشتریان نفت ایران با وجود تهدیدها و تلاش‌های آمریکا در راستای حذف نفت ایران از بازارهای جهانی همچنان پای نفت ایران ایستاده و حمایت خود را از صادرات نفت ایران اعلام کرده‌اند.
تیر آمریکا علیه نفت ایران به هدف می‌خورد یا به‌سنگ؟
پایگاه خبری راد: چند ساعت بعد از خروج ترامپ از برجام، آمریکا تیر خود را به سمت نفت ایران نشانه گرفت، البته آمریکا در این حوزه از یک سو وارد میدان نشد و سعی کرد با نگاهی همه جانبه، راه‌ نفت ایران به بازارهای جهانی را ببندد. اقداماتی که کارشناسان بر این باورند که به دلایل مختلف مانند نیاز بازار به نفت ایران و تاثیری که ممکن است کمبود عرضه نفت ایران به بازار روی قیمت سوخت آمریکا داشته باشد، نتیجه دلخواه آمریکا را درپی نداشته باشد.
سیاه‌نمایی رسانه‌ها علیه طلای سیاه ایران
پایگاه خبری راد: تحریم‌های آمریکا علیه ایران، بیشتر از آنکه واقعی باشد جو روانی است. به طوری که هنوز تحریم‌ها آغاز نشده سو استفاده‌گرانی از شرایط استفاده کرده و جو را علیه ایران، مخصوصا در زمینه نفتی که باز هم نوک پیکان تحریم‌های آمریکا به سمت آن است متشنج می‌کنند.
نقشه اضطراری هندی‌ها برای واردات نفت ایران
پایگاه خبری راد: پالایشگاه "ایندین اویل" می‌گوید منابع کافی برای جایگزین کردن نفت ایران در صورت مختل شدن عرضه این کشور به دلیل تحریم‌های آمریکا دارد.
تخفیف عربستان برای محدودکردن بازار نفت ایران
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل با اشاره به اقدامات عربستان در زمینه محدود کردن نفت ایران، گفت: مسئولان عربستان همه جا دنبال مسئولان ایرانی هستند و به مشتریان نفت ایران تخفیف‌هایی پیشنهاد می‌دهند که بازار نفت ایران را محدودتر کنند.
هرکدام از کشورها چند درصد از نفت ایران را می‌برند؟
پایگاه خبری راد: ایران در سال ۲۰۱۷، معادل ۷۷۷ میلیون بشکه نفت صادر کرد. مقاصد نفت ایران کشورهای آسیایی و اروپایی بودند. سهم صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی ۶۲ درصد و به کشورهای اروپایی ۳۸ درصد بود.
صفحه قبل | صفحه بعد