تحقیق بر روی اسناد پاناما و استخراج محتوی آنها در ژوئن سال ۲۰۱۵ آغاز شده و ۹ ماه به طول میانجامد که سرانجام مجموعه این تحقیق در گزارشی موسوم به اسنادپاناما شامل اطلاعات مالی ۲۱۴ هزار و ۴۸۸ شرکت و ۱۴ هزار و ۱۵۳ موکل شرکت حقوقی پانامایی «موساک فونسکا» افشا شدند.
با حذف ارز ترجیحی و واقعی شدن بهای تمام شده، شرکتهای بورسی نه تنها از دایره قیمتگذاری دستوری خارج می شوند بلکه میتوانند با افزایش حاشیه سود و بهای تمام شده واقعی، درآمدهای عملیاتی خود را بهبود بخشیده و آن را وارد چرخه اقتصادی شرکت کنند.
قیمت قیر در بورس کالا متاثر از قیمت جهانی نفت و اثر آن بر نرخ پایه وکیوم باتوم، قیمت ارز و معاملات تهاتری دولت تعیین می شود از این رو نمیتوان رشد قیمت قیر را در بورس کالا ناشی از رفتار غیر منطقی و غیرعقلانی خریداران و یا رقابتهای غیرمعقول دانست.
عمدهترین درآمدی که پتروشیمی فنآوران در شهریورماه به دست آورده مربوط به بازار صادراتی با ۴،۸۳۱ میلیارد ریال بوده و مابقی درآمدهای شناساییشده این پتروشیمی از فروش محصولات در بازار داخلی حاصلشده که ۳،۰۸۴ میلیارد ریال درآمد را به ثبت رساند.
بیشترین درآمدی که پتروشیمی پارس طی دوره یکماهه شناسایی کرده از فروش محصول «استایرن منومر» با ۱۱،۴۰۴ میلیارد ریال بوده و «اتان» با ۸،۱۳۱ میلیارد ریال در جایگاه بعدی قرارگرفته است.
فنرسازی زر در شهریورماه توانسته ۷۹۷ تن از محصولات خود را در بازار به فروش برساند که شاهد افزایش فروش ۵۷ درصدی نسبت به ماه گذشته بود.
بیشترین درآمدی که "ومعلم" در شهریورماه سال ۱۴۰۰ از خود بر جای گذاشته از محل فروش حق بیمه «ثالث - اجباری» با ۹۹۲ میلیارد ریال بود.
بیشترین میزان ارزش بازار در صورتوضعیت پرتفوی شرکتهای پذیرفتهشده در بورس در اختیار بهمن دیزل و سرمایهگذاری بهمن بوده است.
یشترین میزان سرمایهگذاری در بورس صنایع پتروشیمی خلیجفارس متعلق به بخش «محصولات شیمیایی» بوده و شاهد رشد ۲۰ درصدی سرمایهگذاری در بخش پذیرفتهشده در بورس بودهایم.
در آخرین ماه تابستان منطقه 18 ، 13 و یک بیشترین رشد قیمت را نسبت به مرداد ماه داشتند
با توجه به سناریوی پساکرونایی، فعالیتهای صنعت ساخت و ساز در حال افزایش است بنابراین انتظار میرود تقاضا برای منگنز در سالهای آینده افزایش یابد.
از ابتدای سال مالی تا انتهای شهریورماه نیز درآمدهای اعلامشده حفاری شمال برابر با ۸،۵۱۹ میلیارد ریال گزارششده است.
سود سپردههای سرمایهگذاری طی دوره یکماهه منتهی به شهریورماه برابر با ۳،۰۸۶ میلیارد ریال اعلامشده که نسبت به ماه گذشته کمتر از یک درصد اُفت را به دنبال داشت.
رشد و توسعه بازار صکوک در چند سال اخیر، به دلیل نقش آن در گسترش سرمایهگذاری در طرحهای سودآور تحقق یافته است؛ همچنین قابلیت دیگر صکوک، آن است که به عنوان ابزاری برای کنترل نقدینگی و اعمال سیاستهای انبساطی و انقباضی پولی مورد استفاده قرار گیرد.
بیشترین ارزش بازار سرمایهگذاری "تجلی" در صورت خلاصه سرمایهگذاریها به تفکیک گروه صنعت منتهی به شهریورماه مربوط به بخش «استخراج کانههای فلزی» با ۱۶،۳۷۱ میلیارد ریال بود.