با حذف ارز ترجیحی و واقعی شدن بهای تمام شده، شرکتهای بورسی نه تنها از دایره قیمتگذاری دستوری خارج می شوند بلکه میتوانند با افزایش حاشیه سود و بهای تمام شده واقعی، درآمدهای عملیاتی خود را بهبود بخشیده و آن را وارد چرخه اقتصادی شرکت کنند.
قیمت گذاری دستوری از جمله سیاست دولت ها برای مهار تورم به شمار می رود که همواره در بلند مدت زمینه فساد، رانت و همچنین مقدمات قاچاق را فراهم میآورد.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار به مردم توصیه کرد به جای سرمایهگذاری مستقیم در بازارسرمایه از طریق صندوقهای سرمایهگذاری اقدام کنند؛ اما شناخت و انتخاب بهترین گزینههای سرمایهگذاری از بین حدود ۲۰۰ صندوقهای سرمایهگذاری چطور امکان پذیر است؟
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ۷ راهبرد و ۳ محور اصلی برنامههای کلان بازارسرمایه را در دوره جدید اعلام کرد.
دکتر محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بهمنظور شفافسازی و پاسخگویی به موضوعاتی از جمله فروش اوراق دولتی، معاملات الگوریتمی، تغییر مدیریتی در سازمان بورس و موارد دیگری که بهتازگی به عنوان دغدغه در بین اهالی بازار سرمایه مطرح شده به گفتوگو پرداخت.
نگاه یارانهای به اقتصاد و شکاف بین قیمت تمام شده و قیمتگذاری دستوری نه تنها کمکی به کشور نخواهد کرد بلکه دره فساد را عمیقتر میکند و این همان زشتی قیمتگذاری دستوری است.
دانش مالی رفتاری به سرمایهگذاران کمک میکند تا فرصتهای خرید و فروش در بازار را شناسایی و به اهداف خود یعنی دریافت سود بیشتر در بازار سرمایه دست یابند.
طبق دستورالعمل سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت های سبدگردانی موظفند تا در کنار نیروی انسانی و ساختار سرمایه، از یک نرم افزار سبدگردانی جامع برای مدیریت و انجام امور سبدگردانی استفاده کنند.
در طرح مالیات بر عایدی سرمایه قرار است سرمایهها به جای خروج از مسیر تولید وارد عرصه تولید و اشتغال شده و دست دلالان از بازار کوتاه شود.
نرخ ارز مرجع در بازار سرمایه نرخ ارز نیمایی است و نه نرخ بازار آزاد که با نوسانات زودگذر روبرو است.
پیام واضح عضویت در پیمان "شانگهای"، این است که به احتمال زیاد پرونده ایران به شورای امنیت نخواهد رفت.
مدیر عامل شرکت سیمان مند دشتی گفت: بورس کالا نقش مهم و تاثیرگذاری در شفاف سازی در صنعت و بازار سیمان دارد.
نقدینگی و تورم از مهمترین شاخصهای کلان هستند که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفتند و اقتصاددانان نیز رشد این دو شاخص را از معضلات اصلی اقتصادی میدانند. در شرایط تورمی، اقتصاددانان اغلب افزایش حجم نقدینگی را دلیل آن میدانند و در شرایط کنترل تورم هم راه حل را محدودسازی نقدینگی میدانند. در این یادداشت به راز و رمز افسارگسیختگی نقدینگی پرداخته شده است.
میانگین بازدهی صندوق های سهامی کشور برای سال منتهی به ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ بیش از ۲۶ درصد است. این عدد برای گروه صندوق های مختلط حدود ۴ درصد و صندوق های بادرآمد ثابت ۱۹ درصد گزارش شده است.
«سبد مشاع»، امکان سرمایهگذاری برای گروهی از افراد را فراهم میکند که به دلیل برخورداری از ویژگیهای منحصربهفرد، میتواند آینده سبدگردانی در کشور را تغییر دهد و به کارایی هرچه بیشتر بازار سرمایه کمک کند.