تا لحظه تدوین این گزارش (۱۰ صبح ۲۴ شهریور ۱۴۰۰) و با گذشت کمتر از ۷ روز از انتشار ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر الزام افشای جزییات زمین و ساختمان ناشران بورسی و فرابورسی، حدود ۸۰ ناشر فهرست زمین و ساختمان خود را به طور جداگانه و با عنوان «افشای فهرست زمین و ساختمان» در سامانه کدال منتشر کردند.
عمدهترین درآمد حاصلشده طی این دوره در اختیار «قرص و دراژه و کپسول» با ۳۹۹ میلیارد ریال بوده که نرخ فروش این محصول برابر با ۳.۸۲۲.۵۱۳ ریال گزارششده است.
شرکت داروسازی تولید دارو در مردادماه سال ۱۴۰۰ بیشترین درآمدی که شناسایی کرده از فروش محصول «مایعات» با ۵۹ میلیارد ریال بوده است.
بازگشایی و توقف نمادهای معاملاتی امروز دوشنبه مورخ ۱۵ شهریورماه اعلام شد.
در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، دهم شهریور ماه) شاخص کل با افزایش ۲۴ هزار و ۵۳۶ واحد به رقم یک میلیون و ۵۲۰ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با ۸ هزار و ۴۸۲ واحد افزایش، رقم ۴۵۵ هزار و ۳۷۵ واحد را به ثبت رساند.
شرکت داروسازی قاضی مجددا فعالیت را آغاز کرد.
بازگشایی و توقف نمادهای معاملاتی امروز دوشنبه مورخ ۸ شهریورماه اعلام شد.
بازگشایی و توقف نمادهای معاملاتی امروز یکشنبه مورخ ۷ شهریورماه اعلام شد.
شرکت داروسازی تولید دارو از تغییر هیات مدیره خبر داد.
شرکت داروسازی اکسیر محصول جدید رمدسیویر را تولید کرد.
یک برآورد غیر رسمی حاکی از آن است که به سبب بحران کرونا و البته سومدیریت شدید در این زمینه، فقط ظرف ۹ ماه گذشته بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان روانه کیف دلالان شده است.
شرکت داروسازی آوه سینا مجوز تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ فروش محصولات را دریافت کرد.
مدیرعامل شستا با رونمایی از ۱۴ محصول دارویی جدید در زیرمجموعه بورسی ، گفت: جهش سودآوری این هلدینگ با بیش از ۱.۵ میلیارد دلار سود ، معادل ۸ برابر رشد نرخ ارز است.
در جریان معاملات امروز، (سهشنبه، پنجم امرداد ماه) شاخص کل بورس با کاهش ۸ هزار و ۴۰۱ واحد به رقم یک میلیون و ۳۱۴ هزار واحد رسید و شاخص هموزن نیز با ۶ هزار و ۱۴۲ واحد کاهش به عدد ۳۹۷ هزار و ۹۱۰ واحد رسید.
در برابر توقف ۵ نماد بورسی و فرابورسی برای مجمع سالانه و فوق العاده، ۶۰ شرکت دیگر، چهار بانک و پنج پالایشگاه با بازگشایی نماد به تابلو معاملات بازگشتند.