به گزارش پایگاه خبری راد، سید ناصر موسوی لارگانی اظهار کرد: ما دستگاههای نظارتی زیادی در کشور داریم که هر کدام بنا به وظیفه خود باید بر اجرای قوانین، قیمتها و عملکردها نظارت داشته باشند، اما به اعتقاد من این نظارت در حوزه فروش کالاها و تولیدات به صورت جدی اعمال نمیشود و با تخلفات به شکل قاطعانه برخورد نمیشود.
وی نظارت بر اجرای قوانین را از مهمترین وظیفه مجلس شورای اسلامی عنوان و خاطر نشان کرد: گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات نشان میداد که در بودجه سال 1396، 62 درصد انحراف وجود داشته است، ما الان دو ماه است وقت مجلس را برای بررسی و تصویب بودجه در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس شورای اسلامی گرفتیم در حالی که اگر قرار باشد بر قوانین مصوب نظارت نکنیم این بررسی کار بیهودهای است و میتوان لایحه بودجه را به صورت یکجا تصویب کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس به خوبی وظیفه نظارتی خود را انجام نمیدهد،یادآور شد: البته مواردی از تحقیق و تفحص و سوال در مجلس شورای اسلامی مطرح میشود، اما نتیجه نهایی آن روشن نیست. ما تحقیق و تفحصهای زیادی داشتیم که تخلفات در آنها محرز بوده، اما سرانجامی نداشته است.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند، ادامه داد: اگر با کالای قاچاق به صورت جدی مبارزه میشد خیلی از تولیدیهای ما که تعلیق شده دچار این وضع نمیشدند یا در مورد تعزیزات بعضا افراد گرانفروش را جریمه میکردند که به نظر من برخورد قاطع و کافی نیست؛ همچنین وظیفه دستگاه قضایی در این زمینه وظیفه سنگینی است. مدتی با مفسدین اقتصادی برخورد میشد و ما شاهد تثبیت قیمت ارز و حتی کاهش قیمتها بودیم و وقتی این برخورد رها شد وضع به قبل برگشت.
موسوی لارگانی خاطر نشان کرد: اگر کسی بابت گرانفروشی چند برابر جریمه شود به سود عادلانه خود اکتفا میکند. متاسفانه عدم نظارت و عدم برخورد قاطع با تخلفات باعث شده عدهای از شرایط کشور و آشفته بازاری که پیش آمده سوءاستفاده کنند در حالی که اگر نظارت وجود داشت نباید دام زنده ما از کشور خارج میشد و ما به واردات گوشت یخی روی میآوردیم.