رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: از زمان شکلگیری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در وزارت راه و شهرسازی با مسئولیت نیکدار اقدامات شاخص و ارزشمندی در این ستاد صورت گرفته است که قابل تقدیر است و امید آن است با ادامه روند همکاری سایر دستگاهها، برنامههای در دست اقدام به نحو خوبی اجرا و به نتیجه برسد.
وی با بیان این که بخش حمل و نقل کالا در کشور اهمیت ویژهای در اقتصاد کشور ایفا میکند، افزود: رسیدگی به مشکلات این بخش و رانندگان و مالکین خودروهای فرسوده از اولویتهای اصلی ستاد حمل و نقل و سوخت کشور است و با حل و فصل مشکلات موجود، تحول قابل توجهی در حمل و نقل کالا ایجاد میشود.
مهدی نیکدار رئیس سابق ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت نیز، در این نشست، گزارشی از روند اقدامات این ستاد در زمینه نظارت بر فعالیت مراکز اسقاط در کشور ارایه کرد و افزود: آن چه در سالهای گذشته در زمینه تأسیس مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده انجام گرفته است، از یکپارچگی لازم بین دستگاهی برخوردار نبوده که مهمترین علت آن نبودن مجموعه مدون از قوانین و مصوبات در زمینه تأسیس، فعالیت و چگونگی برخورد با تخلفات مراکز اسقاط و بازیافت خودورهای فرسوده بوده است.
نیکدار در ادامه اظهار داشت: در این راستا، دستورالعمل تأسیس، فعالیت، نظارت و لغو پروانه مراکز اسقاط و بازیافت وسایل نقلیه فرسوده تدوین شد و پس از اعلام نظر دستگاههای ذیربط، به تصویب رسید.
وی خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این دستورالعمل از سوی کارشناسان و متولیان مراکز اسقاط در ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور، ساماندهی مراکز اسقاط موجود کشور تحقق مییابد و تأسیس اصولی مراکز جدید اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده در سطح کشور انجام میشود.
در این نشست، اعضای هیئت عامل، معاونین و جمعی از مدیران سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، معاون فنی و مهندسی پلیس راهور ناجا، رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط، نمایندگان مراکز اسقاط در استانهای سراسر کشور حضور داشتند و نظرها و پیشنهادهای راهبردی در زمینه دستورالعمل یادشده ارایه کردند.