به گزارش پایگاه خبری راد، محمدحسن متولی زاده روز (چهارشنبه) در رزمایش ملی آمادگی مولدهای برق اضطراری با اشاره به برنامههای تامین برق سال آینده، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ مگاوات دیزل اضطراری در کشور نصب شده که این میزان میتواند بخش عمدهای از نیازها و کمبودهای تامین برق را جبران کند.
وی با تاکید بر این مسئله که امیدواریم اضافه شدن ۲۰۰۰ مگاوات دیگر به این مجموعه بتواند در پاسخگویی به پیک بار تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: امروز با هماهنگی که با سازمان پدافند غیرعامل کشور صورت گرفت برق ۱۴۰ مجموعه حساس و حیاتی کشور را قطع کردیم تا بتوانیم میزان آمادگی دیزلها را تشخیص دهیم.
به گفته وی خوشبختانه بسیاری از این مجموعهها توانستند در سریعترین زمان ممکن تامین برق را ایجاد کنند. اما برخی از بخشها به دلیل عدم آمادگی دچار مشکل شدند. البته نکته بسیار مهم این است که در تابستان سال جاری تعدادی از این سازمانها با هماهنگی شرکت توزیع در منطقه خودشان آماده شده بودند.
وی افزود: اقداماتی که در راستای سرویس و نگهداری دیزلها انجام شد موجب پایداری برق در مجموعههای حساس و مهم شد به گونهای که شاهد کمترین مشکل در این حوزهها بودیم. برای سال آینده نیز امیدواریم با هماهنگی تمام دستگاهها، در ساختمانها و مراکزی که دیزل اضطراری دارند مشکلی در تامین برق نداشته باشیم.
متولی زاده با بیان اینکه شرکتهای توزیع برق میبایست با هزینه خودشان دیزلهای اضطراری را در بخشهایی که تکلیف شده آماده و به بهرهبرداری برسانند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این برای توسعه استفاده از دیزلهای اضطراری، مکانیسمهای انگیزشی نیز در نظر گرفتهایم.
وی با اشاره به اقدامات در نظر گرفته شده در این راستا، اظهار کرد: مقرر شده تا برق تولیدی این مجموعهها را با قیمت مناسب خریداری کنیم که در حال حاضر این طرح در مرحله ابلاغ قرار دارد که به زودی ابلاغ و اجرا خواهد شد تا بتوان مکانیزمی را ایجاد کرد تا تمام دستگاههای اجرایی و ساختمانها انگیزه استفاده از دیزلهای اضطراری را داشته باشند.