آرشیو
نماد برتر- مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به آغاز برداشت چغندر قند از سطح مزارع استان مرکزی گفت: با توجه به افزایش کاشت در سطح مزارع استان نسبت به سال گذشته، پیش بینی میشود حدود ۳۵ هزار تن چغندر قند در استان برداشت شود.
نماد برتر- منابع نزدیک به اوپک می گویند اعضای کلیدی این گروه نگرانند با رفتن ترامپ و پیروزی بایدن به عنوان رییس جمهور آمریکا، تنشهایی در گروه اوپک پلاس شکل بگیرد و دلتنگ پرزیدنت ترامپ خواهند بود که به این گروه برای رسیدن به توافق کاهش تولید کمک کرد.
نماد برتر- شرکت رایان هم افزا در آخرین گزارش فعالیت ۶ماهه خود منتشر کرده از پوشش سود ۳هزار و ۲۳۵ریالی برای هرسهم خبر داد.
نماد برتر- با افت ارزش دلار، شاهد رشد قیمت طلا تا محدوده ۱۹۵۰ دلار بودیم تا این فلز ارزشمند معاملات هفتگی خود را با رشد ۳.۹ درصدی به پایان برساند.
نماد برتر- مدیرعامل شرکت رتبه بندی اعتباری برهان، رتبه بندی صندوق های سرمایه گذاری را در هدایت سهامداران به سرمایه گذاری موفق در بورس و اتخاذ استراتژی صحیح معاملاتی کارگشا دانست.
نماد برتر- تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، امروز یکشنبه ۱۸ آبان ماه، میزبان عرضه ۴ هزار و ۸۰ مس کاتد، ۱۱ هزار تن مس کم عیار، ۸ هزار و ۴۰۰ تن آلومینیوم و ۹۵۰ تن شمش روی است.
نماد برتر- در جلسه معاملاتی روز گذشته ۱۷ آبان ماه بازار فیزیکی بورس انرژی، ۴۰ هزار قرارداد معادل ۲۰ میلیون و ۵۲۰ هزار کیلووات ساعت به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد و ۵۰۳ میلیون ریال توسط شرکتهای تولید نیروی برق پرند مپنا و تولید نیروی برق شهدای پاکدشت (دماوند) برای دوره تحویل هفتگی آبان و ماهانه آذر عرضه و مورد معامله قرار گرفت.
نماد برتر- شرکت صنایع شیمیایی فارس در ۶ماهه منتهی به ۳۱شهریور۱۳۹۹ توانسته برای هرسهم ۱۸۶ریال سود محقق کند.
نماد برتر- بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ تمامی ارزها نسبت به روز گذشته ثابت ماند.
نماد برتر- شرکت کارخانجات داروپخش برای ۶ماه فعالیت خود اعلام کرد به ازای هرسهم یک هزار و ۹۶۵ریال سود محقق ساخته است.