آرشیو
نماد برتر- تامین سرمایه دماوند که با سرمایه ۲۰۰ میلیارد تومانی در بازار پایه فرابورس درج شده از اخذ موافقت مشروط سازمان بورس با تاسیس صندوق سرمایه گذاری خبر داد.
نماد برتر- مدیرعامل سایپا از آغاز تولید انبوه محصول جدید شاهین و عرضه کراساوور پلتفرم SP۱۰۰ در نیمه نخست سال آینده خبر داد و گفت: همزمان خودروهای ثبت نامی را در زمان مقرر تحویل خواهیم داد.
نماد برتر- بورس لندن در پی اقدام اخیر آمریکا در تحریم ۸ شرکت چینی به بهانه همکاری نظامی ، اقدام به حذف سهام این شرکت ها با ارزش روز ۱۴۳ میلیارد دلاری کرد .
نماد برتر- کارشناس بازارسرمایه با پیش بینی روند مثبت بورس و شاخص ۱.۸ میلیونی و اعلام بزرگترین ریسک بازار گفت: دلار در بازار سهام با نرخ ۱۶ هزار تومانی اما بازار مسکن با دلار ۵۰ هزار تومانی سنجیده می شود.
نماد برتر- عضو شورای عالی بورس با انتقاد از نحوه تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۰ توسط دولت گفت: برای همه امور به جز حمایت از بورس و واکسینه کردن مردم در مقابل کرونا ردیف اعتباری گنجانده شده است !! زیبا نیست؟
نماد برتر- شرکت بورسی از انعقاد قرارداد ۵ ساله با مپنا برای تولید و فروش چرخ قطار به ارزش سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد .
نماد برتر- مجمع سالانه توسعه مسیر برق گیلان برگزار و ضمن تصویب صورت های مالی، مقرر شد ۴۱ تومان سود نقدی برای هر سهم توزیع شود.
نماد برتر- تحلیلگر بازار سرمایه ، فرصت و تهدید برنامه سال آینده دولت در تامین مالی دولت از طریق بورس با افزایش ۸ برابری را بررسی کرد.
نماد برتر- مدیرعامل فولاد شاهرود با اشاره به طرح توسعه و صادرات محصولات به سه کشور از افزایش سرمایه ۵۰ درصدی و عرضه اولیه سهام تا پایان سال خبر داد.
نماد برتر- بازدهی یک ماهه شرکت پتروشیمی ارومیه برابر با ۰.۳ درصد و بازدهی سه ماهه شرکت برابر با ۶۵.۱ درصد است. بازدهی سالانه شرکت برابر با ۲۵۷ درصد است.