آرشیو
نماد برتر- «غمینو» در طی 9 ماه اخیر توانسته بیش از کل سال قبل درآمدزایی و سودسازی داشته باشد و با تکمیل طرح توسعه، سالهای آتی نیز این روند ادامه خواهد داشت.
نماد برتر- چادرملو با انتشار صورت های مالی حسابرسی نشده ۹ ماهه سال جاری، ۱۷۰۳ ریال سود برای هر سهم محقق کرد که نسبت به دوره مشابه قبل با رشد ۱۱۹ درصدی روبرو شده است.
نماد برتر- عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس از ارسال پیشنهاد معافیت مالیاتی افزایش سرمایه شرکتهای بورسی از محل سود انباشته به کمیسیون تلفیق جهت حمایت از بازارسرمایه خبر داد.
نماد برتر- رییس بانک مرکزی با اشاره به تلاش برای ایجاد تعادل در بازار ارز و تقویت ارزش پول از فعالین سیاسی خواست رقابت های حزبی را به بهبود اقتصاد ،کاهش تحریم و تقویت ارزش پول وصل نکنند.
نماد برتر- زیرمجموعه بانک صادرات از پیشنهاد هیات مدیره مبنی بر افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از سه محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته و سایر اندوخته ها خبر داد.
نماد برتر- شنیده ها حکایت از تغییر و تحولات در هیأت مدیره ملی مس و تغییر مدیرعامل دارد که از ۲۲ اردیبهشت سال ۹۸ در این سمت مشغول فعالیت بود.
نماد برتر- مدیر امور فنی شرکت نفت فلات قاره ایران از افزایش ذخایر نفت در میادین نفتی خلیج فارس خبر داد.
نماد برتر- مدیریت توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران در اطلاعیه ای از گشایش دومین انبار رطب جهت انجام معاملات گواهی سپرده کالایی از روز شنبه ۲۷ دی ماه خبر داد که زمان گشایش نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی مربوط به این انبار نیز روز سه شنبه ۳۰ دی ماه اعلام شده است.
نماد برتر - از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، از بین ۱۰ محصول منتخب معدنی، شش محصول رشد تولید و چهار محصول افت را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کردهاند.
نماد برتر - پیشنهاد معافیت مالیاتی شرکتهای بورسی که از محل سود انباشته افزایش سرمایه می دهند، به مجلس ارائه شد.