12:43 | شنبه 14 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

گرانی کالا

برگزاری نمایشگاه میلیاردی با کدام توجیه اقتصادی!
نماد برتر - در حالی که بازار سرمایه همچنان سرمایه مردم را می سوزاند؛ گویا بازی جدید وزارت اقتصاد و سازمان بورس با احساسات و شعور مردم در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه؛ دنبال چیز دیگری است.
میلیاردها دلار در جیب دلالان ارز ۴۲۰۰
ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال ۱۳۹۷ توسط دولت دوازدهم برای کالاهای اساسی تعیین شد. هدف ارز ترجیحی، کمک در راستای معیشت خانوارها و دهک‌های پایین درآمدی بود. به بیانی دیگر، این ارز یارانه‌ای بود که به تأمین مواد اولیه شرکت‌های تولیدی و کالاهای اساسی تعلق می‌گرفت تا به حفظ معیشت و قدرت خرید مردم کمک کند.
بورس کالا دلیل گرانی سیمان نیست
افزایش قیمت سیمان در بازار ناشی از قطعی برق است. معامله این محصول در بورس کالا تا ۱۲ تیر ماه که هنوز این صنعت با محدودیت مصرف برق مواجه نبود بدون مشکل و تاثیر منفی انجام می گرفت.
تقویت پول ملی هدف‌گذاری لایحه بودجه است/ تغییر شاکله بودجه پذیرفتنی نیست
نماد برتر- در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارش کارشناسی از تغییرات انجام شده در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ و آثار افزایش ارقام بودجه بر معیشت مردم و آثار تورمی آن بر کالاهای ضروری ارائه کرد.
ادامه حواشی ترخیص کالا/ این بار مناقشه ۲۰ میلیارد دلاری!
نماد برتر- ظاهرا قرار نیست حواشی پیرامون کالاهای دپو شده و ترخیص آن از گمرک و بنادر تمام شود و بار دیگر بین دستگاه های مربوطه اختلاف نظرهایی در رابطه با تامین ارز و ترخیص کالا وجود دارد؛ این بار برای تامین ارز ۲۰ میلیارد دلاری که بانک مرکز مدعی آن شده ولی گمرک مستندات آن را خواسته است.
قیمت گوشت قرمز در بازار 100 هزارتومانی شد
نماد برتر- در حالی واردات گوشت قرمز در سال جاری تا ۷۵ درصدکاهش داشته که مسئولان مربوطه دلیل گرانی‌های اخیر گوشت را به طور خاص میزان واردات اعلام نکردند.
تعجب از احتمال خروج فولاد از بورس کالا و مخالفت با مواضع وزیر درباره گرانی مسکن
نماد برتر- رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس با اعلام تعجب از احتمال خروج فولاد از بورس کالا با هدف ارزان سازی مسکن ، مواضع وزیر راه درباره گرانی مسکن را غیرمنطقی و غیر کارشناسی دانست.
نابسامانی در بازار پکیج و آبگرمکن
نماد برتر- رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از نابسامانی در بازار پکیج خبر داد و گفت: اخیرا نامه‌ای به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای جلوگیری از صادرات پکیج ارسال کردیم، چرا که در حال حاضر تولید کفاف مصرف‌کننده را نمی‌دهد و صادرات حتی برای ارزآوری هم نباید انجام شود.
واردکنندگان بزرگ در مقابل کاهش قیمت‌ها مقاومت می‌کنند
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه، تلویزیون و دستگاه‌های صوتی و تصویری گفت: مقاومت برخی عرضه‌کنندگان اصلی و شرکت‌های واردکننده بزرگ در برابر کاهش قیمت محصولات، دلیل اصلی کاهش نیافتن قیمت‌ها متناسب با افت نرخ دلار بوده است.
دولت به سمت ارز تک نرخی پیش رود
پایگاه خبری راد: دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: دولت باید به سمت ارز تک نرخی پیش رود و استثنائاتی را برای برخی از حوزه‌‎ها از جمله دارو و کالاهای اساسی ایجاد کند.
عدم ثبات قیمت ارز کالاها را چند نرخی کرده است
پایگاه خبری راد: نایب رییس اتاق اصناف ایران با بیان این‌که گرانی و گران‌فروشی دو مقوله متفاوت است، اظهار کرد: عدم ثبات نرخ مواد اولیه عاملی شده تا قیمت نهایی کالاها با یکدیگر متفاوت باشد و در سطح نظارت مشکلاتی را ایجاد کند.
توضیح وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو و چند کالای دیگر
وزیر صنعت درباره کوپنی شدن کالاها، گفت: نظر بنده این است که کالاهایی که با ارز دولتی می آید باید مطمئن شویم به دست مصرف کننده می رسد. در گذشته نشان داده شد در برخی موارد این اطمینان وجود نداشته است، مانند موضوع گوشت که دیدیم چه اتفاقی افتاد.
ماکارونی ۱۵ درصد زیر قیمت مصوب در ماه رمضان عرضه می‌شود
پایگاه خبری راد: دبیر کارگروه تنظیم بازار با بیان دلیل گرانی کالاهای اساسی همچون ماکارونی به خاطر تفاوت در قیمت خرید آرد مورد نیاز این صنعت گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان، ماکارونی در همه فروشگاه‌ها ۱۵ درصد زیر قیمت مصوب عرضه می‌شود.
فروش فوق‌العاده ماه رمضان آغاز شد
پایگاه خبری راد: رییس اتاق اصناف تهران از آغاز فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار کرد: تمام واحدهای صنفی مرتبط با عرضه اقلام ماه مبارک رمضان با کاهش سود قانونی فروش در طرح فروش فوق‌العاده شرکت می‌کنند.
نماینده ایلام: فکری اساسی برای گرانی کالا کنید
پایگاه خبری راد: نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: آقای رییس‌جمهور فکری اساسی برای گرانی کالا در بازار مصرف، کاهش ارزش پول ملی، درآمد پایین و فقدان بضاعت مالی مردم در ماههای پایانی سال کنید.
صفحه قبل | صفحه بعد