04:59 | دوشنبه 30 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

کالباس

تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
پایگاه خبری راد: مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد که در صورت مشاهده تولید فرآورده‌های مذکور در واحدهای صنفی، برخورد قانونی می‌شود.
ورود نانو به صنعت بسته‌بندی در کارخانجات تولید گوشت و مرغ
پایگاه خبری راد: یکی از شرکت‌های تولیدکننده محصولات پروتئینی با انعقاد قراردادی با محققان حوزه نانو، بسته‌بندی نانویی آنها را برای محصولات گوشت و مرغ استفاده کرد.
نماینده مجلس و سلبریتی جواز قهوه‌خانه دارند!
پایگاه خبری راد: او بر صندلی ریاست اتحادیه‌ای تکیه زده است که مخاطبان فراوان دارد. موافقانش خود را در قامت مشتری نمایان می‌کنند و مخالفانش با ابزار قانون و عرف به مقابله برمی‌خیزند. «قلیان»، آن چیزی است که میان موافقان و مخالفان جا خوش کرده است. همین حساسیت‌ها کار پیش‌بردن مصاحبه را دشوار کرده اما نتیجه قابل قبول بود.
کدام غذاها خود سرطانند؟
پایگاه خبری راد: مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: انتخاب تغذیه درست در سبد غذایی و حذف غذاهای فرآوری شده، پرچرب و پرنمک در پیشگیری از ابتلا به سرطان اهمیت دارد.
چند نکته درباره سرطان معده
پایگاه خبری راد: یک متخصص اپیدمیولوژی، سرطان معده را سومین علت مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در جهان خواند و درباره این بیماری توضیح داد.
شناسایی انواع گوشت مصرفی در محصولات غذایی به روش ژنتیکی
پایگاه خبری راد: محققان آزمایشگاه بیوشیمی فیزیک (BCL) مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص انواع گوشت مصرفی در محصولات غذایی با قابلیت شناسایی ۱۰ گونه مختلف جانوری شدند.
یک تغذیه سالم باید چگونه باشد؟
پایگاه خبری راد: استفاده از هرم مواد غذایی و لیست جانشین مواد غذایی به شما کمک می‌کند تا برای تغذیه صحیح از غذاهای متنوع و گروه‌های مختلف غذایی استفاده کنید. زمانی که غذاهای متنوع می‌خورید، ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم نیز به بدنت‌ان می‌رسد.
مردم کالاها را در خانه‌هایشان انبار می‌کنند!
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران از افزایش خرید کالا از سوی مردم خبر داد و گفت: قیمت همه کالاها افزایش داشته و عرضه نیز کاهش یافته که دلیل آن انبار کردن کالا در خانه‌ها و سپس کاهش عرضه از سوی کارخانه‌هاست.
اعلام اقلام غذایی غیرمجاز در بوفه مدارس/ وضعیت "شیرمدارس" در سال جدید
پایگاه خبری راد: مدیر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن ارائه لیست اقلام ممنوعه در بوفه‌های مدارس و راه‌های پیشگیری از چاقی در دانش‌آموزان درباره وضعیت توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید توضیح داد.
سوسیس و کالباس با این برند را نخرید
پایگاه خبری راد: مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اینکه فرآورده‌های گوشتی "دهکده پروتئین غیراستاندارد است"، اعلام کرد از مردم درخواست می کنیم که محصولات تولید شده با این نام و نشان را خریداری نکنند.
ابطال پروانه استاندارد هشت فرآورده غذایی+ اسامی
پایگاه خبری راد: مدیرکل استاندارد استان تهران از ابطال پروانه استاندارد هشت فرآورده در ماه گذشته در استان تهران خبر داد.
ایرانی‌ها سالی چند کیلو سوسیس و کالباس می‌خورند؟
پایگاه خبری راد: دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی از صادرات حدود ۴۵۰۰ تن انواع این محصولات مانند سوسیس و کالباس در سال گذشته به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: بر فرآیند تولید انواع محصولات و فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس چهار دستگاه مختلف نظارت می‌کنند و هیچ مشکلی از نظر کیفیت در این زمینه وجود ندارد.
صدور بی‌رویه مجوز فست فودها بازنگری می‌شود
پایگاه خبری راد: متاسفانه برخی از غذاها و خوراکهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه‌های جدی دارد.
جهرمی معمای قدیمی را رمزگشایی کرد!
پایگاه خبری راد: بی‌گمان انتقاد صریح وزیر ارتباطات از اقدام برخی اپراتورهای تلفن همراه در فروش اطلاعات مشترکان به شرکتهای تبلیغاتی مهمترین خبر اقتصادی روز یکشنبه بود.
تولید محصولات گوشتی با مرغ مرده!
پایگاه خبری راد: رییس سازمان دامپزشکی توزیع مرغ مرده در کارخانه‌های فرآوری را به شدت تکذیب کرد و گفت: بهتر است به جای تبدیل ضایعات گوشت قرمز و گوشت مرغ به محصولاتی که ارزش افزوده چندانی ندارند و هدردادن آنها، این محصول را به خمیرمرغ تبدیل کنیم که از نظر اقتصادی توجیح بیشتری دارد و استانداردهای آن مطابق استانداردهای جهانی است.
صفحه قبل | صفحه بعد