نماد برتر- برابر اعلام معاونت اشتغال وزارت کار با پرداخت منابع و تسهیلات اشتغال روستایی به ۶۵۰۰ طرح در رسته پوشاک، بیش از ۱۲ هزار شغل جدید در این بخش به وجود آمده است.
پایگاه خبری راد: کلنگ پروژه شهرک صنعتی پوشاک از سال ۱۳۹۵ زده شده، اما عضو هیأتمدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران میگوید که تاکنون اتفاقی در این پروژه نیفتاده و کار آن تقریباً متوقف شده است.
پایگاه خبری راد: دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران از تعطیلی ۱۱۰ فروشگاه به دلیل فروش کالای قاچاق تا پایان سال ۱۳۹۷ خبر داد و قاچاق و کمبود مواد اولیه را از جمله مهمترین مشکلات صنعت پوشاک عنوان کرد.
پایگاه خبری راد: رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن، تصمیم دولت مبنی بر ممنوعیت واردات پوشاک را اقدام امیدوارکنندهای دانست که میتواند به نفع تولیدکنندگان داخلی این محصول باشد.
پایگاه خبری راد: مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ممنوعیت واردات پوشاک، کفش و سایر کالاهای نهایی حوزه صنایع نساجی و پوشاک که در شرایط حاضر ضرورتی به واردات آنها وجود ندارد، به قوت خودباقی است.
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه پوشاک مشهد گفت: متاسفانه مشکلاتی در حوزه تهیه مواد اولیه داریم که بسیار نمایان است، این مشکلات در حوزه دارایی و موارد دیگری وجود دارد که سبب شده تولید ما آنگونه که باید رشد نکرده باشد.
پایگاه خبری راد: گمرک اعلام کرد: ثبت سفارش واردات پوشاک به کشور ممنوع است و با توجه به این ممنوعیت ادعای جعل اسناد و اظهار خلاف در سامانه جامع گمرکی برای واردات پوشاک موضوعیت ندارد.
پایگاه خبری راد: عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی صنعت پوشاک جهت تخصیص ارز از مدت ها قبل ریال خود را به صرافیها دادهاند، گفت: متاسفانه ریال تولیدکنندگان حوزه پوشاک در صرافیها به خواب رفته است و این درحالی است که ارزی دریافت نکردهاند.
پایگاه خبری راد: پوشاک با افت ۶۹.۳ درصدی بیشترین کاهش واردات در بین محصولات صنعتی را در شش ماهه نخست سال جاری به خود اختصاص داده است و در این بین محصولات توتون و تنباکو بیشترین رشد واردات را داشتهاند.
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک البرز از تعطیلی برخی واحدهای ریسندگی خبر داد و گفت: به دلیل عدم حمایت، برخی از کارگاهها و کارخانههای ریسندگی از بین رفتهاند و ما مجبوریم برای تامین نیاز از اجناس وارداتی استفاده کنیم.
پایگاه خبری راد: مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: در حال حاضر سرانه صادراتی پوشاک در کشور ۸۹ سنت است و این در حالی است سرانه صادراتی ترکیه ۱۴۰ دلار و چین ۸۰ دلار است.
پایگاه خبری راد: در بازه های مختلف زمانی، با افزایش نرخ دلار، قیمت محصولاتی که حتی در گذشته تامین شده با افزایش قیمت روبرو میشوند که فروشندگان معتقدند در فضای تجارت برای جلوگیری از ورشکستگی و کاهش سرمایه در گردش باید با افزایش نرخ ارز، قیمت محصولات افزایش یابد.
پایگاه خبری راد: علیرغم ممنوعیت واردات برندهای خارجی پوشاک، مشکل اصلی تولیدکنندگان این حوزه واردات بسیار زیاد پوشاک از مبادی غیر رسمی و نیز واردات پوشاک به عنوان کالای مسافری به مناطق آزاد است.
پایگاه خبری راد: یک عضو اتحادیه صادرکنندگان پوشاک گفت: گرفتار احتکار شدهایم و نیاز است دولت بتواند منابع مالی تولیدکنندگان را تامین کند تا آنها مواد اولیه خود را در زمان مقرر وارد کنند و به تولید بپردازند تا حداقل بازار داخل را در دست بگیریم.
پایگاه خبری راد: به گفته رئیس اتحادیه پیراهنفروشان و پیراهندوزان، بازار داخلی این صنف با رکود مواجه است و با وجود آنکه میتوان از بازارهای صادراتی بهترین نتیجه را دریافت کرد، متاسفانه صادراتی در این حوزه صورت نمیگیرد.