13:55 | يكشنبه 8 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

واردات بی رویه

حمایت از مواضع مهم رئیس سازمان بورس و آثار ویرانی قیمت گذاری دستوری
نماد برتر- کارشناس بازارسرمایه با انتقاد از قیمت گذاری دستوری گفت: بورس شفاف ترین تصویر را از تبعات ویران کننده این سیاست در گروه ها از جمله خودروسازان به نمایش گذاشته است.
دلارهای نفتی را کجا هزینه کنیم بهتر است؟
نماد برتر- یک کارشناس حوزه کار می گوید کاهش وابستگی به نفت زمانی اثرگذار است که درآمدهای نفتی در صنایع زیربنایی و بخشهای تولیدی سرمایه گذاری شود تا کل کشور به ویژه کارگران آثار آن را در زندگی خود احساس کنند.
سیاست های ارزی مهمتر از نوسان نرخ های جهانی
نماد برتر- بورس تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله نوسان نرخ کامودیتی ها است؛ اما مهم تر از آن سیاست های اتخاذی در برابر ثبات قیمت ارز در کشور است.
به جای نفت چه کالاهایی را صادر کنیم؟
نماد برتر- یک مقام مسئول کارگری با بیان اینکه باید از نسخه اقتصاد نفتی فاصله بگیریم، بهترین جایگزین برای درآمدهای نفتی را تکیه بر سرمایه های انسانی و نیروهای تحصیلکرده داخلی دانست و بر فعال شدن بیشتر بخش کشاورزی و تسهیل صادرات محصولات ارزآور در شرایط موجود تاکید کرد.
 واردات بی رویه برنج خارجی مقابله جدی با تولید داخل به شمار می‌رود
نماد برتر- نماینده مردم فومن در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از واردات بی رویه برنج خارجی در کشور گفت که این موضوع مشکلاتی را برای بازار برنج داخلی ایجاد می‌کند.
از تحریمی که به داد تولید ملی رسید تا تبعیض در اخذ مالیات!
نماد برتر- طغیان کروناویروس، در کنار بحران اقتصادی سال‌های اخیر منجر به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای قطع زنجیره این اپیدمی شامل قرنطینه خانگی، فاصله‌گذاری اجتماعی، تعطیلی صنوف، مدارس، دانشگاه‌ها و بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی و ... شد.
صدور مجوز موردی برای صادرکنندگان مبتدی تا اطلاع ثانوی ممنوع است
نماد برتر- مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت از کنترل واردات با محدودیت ثبت سفارش اقلام غیرضرور و یا مشابه تولید داخل به میزان ۲۴۰۰ ردیف تعرفه خبر داد و اعلام کرد که برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی و انباشتگی تعهدات ارزی تا اطلاع ثانوی صدور مجوز موردی برای صادرکنندگان مبتدی ممنوع شده است.
۸۴ درصد کالاهای وارداتی مربوط به مواد اولیه و واسطه‌ای است/ اعمال ممنوعیت بر ۲۴۰۰ تعرفه وارداتی در سال ۹۹
نماد برتر- رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ۸۴ درصد اقلام وارداتی شامل مواد اولیه، واسطه‌ای و سرمایه‌ای است که برای تولید و ادامه فعالیت واحدها، ضروری هستند.
پتانسیل استان مرکزی هنوز آزاد نشده/باید باور کنیم که شرایط جنگی است
نماد برتر- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صمت گفت: امروز باید باور کنیم که در شرایط جنگی قرار داریم.
دلیل گرانی گوشت از زبان اتحادیه دامداران
نماد برتر- مدیرعامل اتحادیه دامداران ضمن اشاره به اینکه دلالان بازار نهاده های دامی، دام و گوشت را در دست دارند و قیمت را آنها تعیین می کنند، اعلام کرد که اگر دولت اختلاف ارز آزاد و دولتی را به ما بدهد، کره مجانی تحویل آنها خواهیم داد.
به تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مازندران حق بدهیم؟
نماد برتر- مهم‌ترین موضوع همه ساله کشاورزان قیمت محصول است و شالیکاران استان مازندران امسال بر خلاف سال‌های پیش به دلیل نوسانات شدید قیمت، هزینه بالا و کاهش درآمد، انتظار و امید به قیمت برنج متناسب با هزینه تولید را دارند، موضوعی که برخی را مجاب به تغییر کاربری اراضی‌شان کرده است.
دولت به سمت ارز تک نرخی پیش رود
پایگاه خبری راد: دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: دولت باید به سمت ارز تک نرخی پیش رود و استثنائاتی را برای برخی از حوزه‌‎ها از جمله دارو و کالاهای اساسی ایجاد کند.
واردات ۴۰ برابری ماشین‌آلات نسبت به صادرات آن/بازخوانی تجربه ناموفق انتقال فناوری در حوزه نفت
پایگاه خبری راد: بر اساس آمارها سالانه واردات ماشین‌آلات صنعتی خطوط تولید به کشور، حدود ۴ میلیارد دلار برآورد شده، در حالی که در حوزه صادرات، در بهترین سال‌ها، این رقم تنها حدود ۱۰۰ میلیون دلار بوده است و به اعتقاد محققان واردات ماشین‌آلات ضرورتا منجر به انتقال فناوری نخواهد شد؛ بلکه نیاز به نیروی متخصص است، در غیر این صورت نوآوری در خط تولید رخ نخواهد داد.
وابستگی ما به نفت خلاصی ندارد!
پایگاه خبری راد: رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران معتقد است کاهش وابستگی به نفت زمانی اتفاق می‌افتد که منابع و تسهیلات بانکی به سمت بخش‌های تولیدی برود و مردم رغبت کنند کالای با کیفیت ایرانی را بخرند.
علاج قیمت گوشت در واردات نیست
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری مازندران معتقد است: اگر دولت‌ها به جای تزریق منابع مالی ارزان قیمت به چرخه واردات به تولید داخل کمک می‌کردند قیمت گوشت این روزها افزایش پیدا نمی‌کرد.
صفحه قبل | صفحه بعد