14:38 | جمعه 19 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

میدان گازی فرزاد

زاکانی: در وزارت نفت اولویت‌ها به درستی دیده نشده است
نماد برتر- رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با سیاست‌های غلط شاهد خسارت‌هایی بیش از صدها میلیارد دلار از حوزه صنعت نفت به کشور هستیم و اعتقاد داریم که باید کارگروهی متشکل از نمایندگان کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌ها و وزارت نفت برای بررسی راهکارهایی عملیاتی برای حل مشکلات تشکیل شود.
فرزاد B زیاد منتظر هندی‌ها نمی‌ماند
پایگاه خبری راد: ۱۰ سال از مذاکره ایران و هند برای امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد بی می‌گذرد، قراردادی که همچنان به سرانجام نرسیده است اما آنطور که معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرده، برای توسعه فرزاد B زیاد منتظر هندی‌ها نخواهیم ماند و به زودی این انتظار تمام می‌شود.
برای میدان گازی فرزاد B منتظر هندی‌ها هستیم
پایگاه خبری راد: 10 سال از مذاکره ایران و هند برای امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد بی می‌گذرد، قراردادی که همچنان به سرانجام نرسیده است و آنطور که وزیر نفت در آخرین اظهار نظر خود در این مورد اعلام کرده ایران مشکلی ندارد و همچنان در این قرارداد منتظر هند است.
 توتال به مقامات دولتی ایران چه نوع رشوه ای داند؟!
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تشریح جزئیات رشوه شرکت فرانسوی توتال به مقامات ایرانی، آخرین اخبار درباره توسعه میدان گازی پارس جنوبی، فرزاد A و B، گلشن، فردوسی و بلال را اعلام کرد.
آخرین میزان تولید نفت ایران/توتال اسناد فنی فاز ۱۱ را به CNPC تحویل داد
پایگاه خبری راد: در روزهایی که صنعت نفت با آغاز شمارش معکوس تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران بیش از گذشته زیر ذره‌بین قرار گرفته است، مدیرعامل شرکت ملی نفت از پویایی این صنعت در این روزها خبر داد.
ایران در صادرات نفت به هند از عربستان پیش افتاد
پایگاه خبری راد: وزیر نفت هند اعلام کرد ایران در فاصله آوریل تا ژوئن از عربستان پیش افتاد و دومین تامین کننده بزرگ نفت برای پالایشگاه‌های دولتی این کشور شد.
تکلیف روابط نفتی هند با ایران روشن می‌شود؟
پایگاه خبری راد: رابطه قوی هند با ایران در مواجه دهلی‌نو با فشارهای آمریکا برای قطع وابستگی خود به نفت ایران، به آزمون گذاشته خواهد شد.
قراردادهای جدید نفتی ایران کدام اند؟
پایگاه خبری راد: وعده امضای هفت قرارداد نفتی تا پایان شهریورماه درحالی از سوی مسئولان داده شد که قرار نیست طرف مذاکره شرکت های غربی باشند و چنانچه به مرحله اجرا برسند صنعت نفت ایران سال پر رونقی را تجربه خواهد کرد. طبق وعده داده شده، با یک حساب سرانگشتی مشخص می‌شود فرصت باقی مانده برای امضای این هفت قرارداد تنها سه ماه است و سوال اصلی اینجا است امضای هفت قرارداد مذکور پای کدام میادین می نشیند؟
هند پای فرزاد می ایستد؟
پایگاه خبری راد: هندی‌ها از همان ابتدا پای ثابت مذاکره برای توسعه میدان گازی فرزاد با ایران بودند. مذاکراتی که 10 سال زمان برد تا به نتیجه برسد و گره آن که نوع گاز این میدان بود باز شود و بالاخره ایران که اعلام کرده بود گاز میدان فرزاد را نمی‌خواهد حاضر به برداشت این گاز شد. البته هنوز مهر تایید زیر قرارداد بین ایران و هند نخورده است و سوال اصلی این است که آیا هند بعد از خروج ترامپ از برجام پای فرزاد می ایستد یا خیر؟
وفادارترین مشتری نفتی ایران در آسیا
پایگاه خبری راد: پالایشگاه‌های هندی می‌توانند حداقل تا مدتی مشتری پایداری برای نفت ایران باقی بمانند زیرا واردکنندگان نفت این کشور آسیای جنوبی بی اعتنا به تلاش‌های واشنگتن برای محدود کردن فروش نفت ایران، مایل هستند به قرارداد خریدشان با تهران پایبند بمانند.
واردات نفت هند از ایران افزایش یافت
پایگاه خبری راد: واردات نفت هند از ایران در ماه آوریل به ۶۴۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت که بالاترین میزان از اکتبر سال ۲۰۱۶ بود.
روزگار گروکشی به رفاقت ختم می‌شود؟
پایگاه خبری راد: رابطه نفتی هند و ایران که پیشینه دیرینه‌ای دارد، همواره با فراز و نشیب بسیاری همراه بوده است. کار این دو کشور که بارها پای میز مذاکره نشسته و حتی تا یک قدمی امضای قراردادهای بلندمدت نیز رفته‌اند، بر سر یک پرونده به گروکشی نیز رسیده و مجددا همان پرونده باعث گشایش دور جدیدی از مذاکرات شده است.
پیشنهاد ۴ میلیارد دلاری هند برای توسعه میدان گازی ایران
پایگاه خبری راد: رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت که هند قرار است هفته آینده یک طرح توسعه سه تا چهار میلیارد دلاری را برای میدان گازی فرزاد B به ایران ارائه کند.
 فرزاد؛گرفتار در بن‌بست کلیات
پایگاه خبری راد: میدان گازی فرزاد B،میدانی که سال های سال است یکی از محورهای اصلی مذاکرات نفتی ایران و هند بوده و با اینکه بارها تا یک قدمی امضای تفاهم نامه رفته است، اما باید گفت در بن بست کلیات گرفتار شده است. زیرا دو کشور همواره در کلیات به توافق رسیده‌اند، اما این توافق در جزییات تاکنون هیچ نتیجه‌ای درپی نداشته است.
کدام غول‌های نفتی خواستگار طلای سیاه ایران هستند؟
پایگاه خبری راد: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در تیرماه سال ۹۴و لغو تحریم‌ها در دی ماه ۹۴، مجددا درهای تعامل بین بازار نفت ایران و غول های نفتی جهان را گشود و مشتریان طلای سیاه ایران یکی پس از دیگری برای توسعه میادین نفتی و گازی پای میز مذاکره نشستند.
صفحه قبل | صفحه بعد