نماد برتر- تعدادی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده فولاد کشور در نامهای خطاب به معاول اول رئیس جمهور و رئیس ستاد تنظیم بازار، خواستار توقف اجرای مصوبه وضع عوارض صادراتی بر محصولات زنجیره فولاد برای کار کارشناسی جامعتر و استفاده از تجربهها و نظرات متخصصان و خبرگان و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران شدند و نسبت به اجرای آن هشدار دادند.
نماد برتر- مدیر عملیات بازار بورس کالای ایران گفت: در کنار زنجیره تولید محصولات فولادی، عرضه محصولات پتروشیمی از طریق بورس کالا انجام میشود و برای محصولاتی که کمبود تولید دارند، وزارت صمت با همکاری وزارت نفت درصدد است تا از طریق واردات اقلام دارای کمبود توسط واحدهای تولیدکننده اقدام کند.
نماد برتر- کارخانجات بزرگ فولادسازی کشور موفق شدند از ابتدای امسال تا پایان دیماه ۴۴ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۸۰۰ تن فولاد خام و انواع محصولات فولادی تولید کنند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با افت حدود ۷ درصدی مواجه شده است.
با بررسی شرکتها با شرایط فعلی به این نتیجه میرسیم که، در حال حاضر با قیمت دلار فعلی و قیمت های جهانی فعلی، تاثیر معناداری برای سودآوری صنعت فولاد و اوره ساز اتفاق نیفتاده و فقط صنعت متانول در وضعیت زیان و سر به سر قرار گرفته و مابقی صنایع هم تاثیر زیادی نمی گیرند.
بیشترین درآمدی که در این ماه به دست آورده از محصول «اسلب» با ۱۵،۱۲۶ میلیارد ریال بوده، همچنین نرخ فروش اسلب در مهرماه نسبت به شهریور تغییر چشمگیری نداشت.
با توجه به سناریوی پساکرونایی، فعالیتهای صنعت ساخت و ساز در حال افزایش است بنابراین انتظار میرود تقاضا برای منگنز در سالهای آینده افزایش یابد.
شرکت فولاد هرمزگان جنوب در پایان شهریورماه سال جاری میزان فروش محصولات خود را طی این دوره برابر با ۱۲۳،۵۲۶ تن اعلام کرده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش فروش را به دنبال داشت.
در نامه جدید مدیر پذیرش و بازاریابی بورس کالای ایران به شرکتهای کارگزاری آمده است که تمامی خریداران محصولات فولادی از تاریخ ۱۰ مهر ماه ملزم به داشتن کد نقش و ثبت اطلاعات معاملات در سامانه جامع تجارت هستند.
میزان صادرات محصولات فولادی و شمش طی ۵ ماهه امسال به ترتیب ۸۸ و ۳۹ درصد افزایش یافت. بدین ترتیب صادرات شمش به بیش از ۳ میلیون تن و محصولات فولادی به نزدیک ۱.۴ میلیون تن رسید.
بیشترین درآمدی که در این ماه "هرمز" به دست آورده از محصول «اسلب» با ۱۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال بوده است.
بیشترین نرخ فروش محصولات فولاد مبارکه اصفهان را بخش «محصولات پوششدار» با ۲۶۴،۲۲۵،۵۲۰،۰۰۰ ریال به خود اختصاص داده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۱۱۹ درصد افزایش نرخ داشته است.
تمام ۲۵.۰۸۰ تن عرضه ورق گرم این کارخانه، به مرحله معامله منتهی شد و درآمدزایی این بخش نیز بالغ بر ۶.۱۶۰.۱۶۰.۲۷۰ هزار ریال اعلام شد.
عملکرد واحدهای فولادسازی کشور برای تولید فولاد خام طی ۳ ماهه نخست امسال منتشر شد که بر اساس آن بالاترین رقم تولید متعلق به اسلب به میزان ۳ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۱۲۸ تن بوده که گروه فولاد مبارکه سهم ۸۵درصدی از کل تولید اسلب کشور را به خود اختصاص داده است.
بیشترین میزان فروش محصول در تیرماه در اختیار محصول «ورق فولادی غیر کارمزدی ۱۵۰-۸ م م» با ۱۴.۰۳۷.۵۰۰ کیلوگرم بوده است.
میزان صادرات شمش، محصولات فولادی و آهن اسفنجی در کشور طی ۴ ماهه نخست امسال به ترتیب ۵۲، ۱۰۴ و ۵۶۹ درصد افزایش یافت.