نماد برتر- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: در ۱۲ ثانیه آخر که سوخت یا توان موتور ماهواره باید افزایش پیدا میکرد تا به سرعت مورد نظر دست پیدا کند، این اتفاق نیفتاد و علت این هم میتواند به کیفیت سوخت و وزن مرحله دوم ماهواره ارتباط داشته باشد و هم میتواند به توان موتور مرتبط باشد.
پایگاه خبری راد: رییس سازمان فضایی ایران نبود مشتری و وابستگی کامل برنامههای فضایی به بودجههای دولتی را دو چالش در حوزه فضایی کشور دانست و گفت: برای حل این مشکل به سمت توسعه کسبوکارهای فضاپایه و افزایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در طراحی و ساخت ماهواره حرکت کردهایم.
پایگاه خبری راد: مدیر پروژه ماهواره "پیام" دانشگاه امیرکبیر درباره این ماهواره گفت: در ۳۰۰ ثانیه (۵ دقیقه) GPS ماهواره دادههایی ارسال شد که متوجه شدیم ماهواره تا چه ارتفاعی پرتاب و در کجا متوقف شده است.
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طراحی و ساخت دومین ماهواره دانشگاه امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر نسبت به ماهواره پیام خبر داد و گفت: علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
پایگاه خبری راد: رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به سرنوشت سقوط ماهواره "پیام" گفت: در صورتیکه پرتابگر به مدت ۲۰ ثانیه بیشتر به عملکرد خود ادامه میداد، "پیام" میتوانست در مدار قرار گیرد.
پایگاه خبری راد: رییس پژوهشگاه فضایی ایران از آغاز اجرای تستهای ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: این تستها تا اواخر هفته آینده به پایان خواهد رسید.
پایگاه خبری راد: رییس دانشکده فضایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر ضرورت توجه به اشتغال محققان گفت: در پروژه کلان ساخت هواپیمای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره بعد از فاز طراحی مفهومی، هیچ حمایتی صورت نگرفت و محققان آن به خارج مهاجرت کردند.
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان فضایی ایران طراحی و ساخت ماهوارههای سنجشی با دقت یک متر را از برنامههای این سازمان نام برد و گفت: ماهوارههای "ناهید 1 و 2" و "ایرانست 1 و 2" تا سال 1404 در مدار ژئو قرار خواهند گرفت.
پایگاه خبری راد: در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی در حوزه دستیابی به فناوریهای فضایی از سوی دانشگاههای امیرکبیر، شریف و علموصنعت ماهوارههایی طراحی و ساخته شد، ضمن آنکه به منظور دسترسی کشور به ماهوارههای سنجشی کنسرسیومی متشکل از محققان دانشگاهی و پژوهشگاهی برای طراحی و ساخت ماهواره پارس-پ ایجادشد.