17:04 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

ماهواره مخابراتی

آخرین وضعیت ۳ ماهواره سنجشی و مخابراتی/ساخت نمونه پروازی "سامان" در دستور کار پژوهشگاه فضایی
نماد برتر- معاون طراحی و تضمین ماموریت پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه نمونه مهندسی ماهواره ناهید-۲ آماده تحویل است، گفت: طراحی و ساخت ماهواره "پارس-۱" به پایان رسیده است و تست‌های کیفیت سنجی و پروازی آن تحت نظارت سازمان فضایی انجام شده و تست‌های نهایی در حال انجام است و امیدواریم این ماهواره آماده تحویل برای پرتاب شود.
"ناهید" هنوز پرتاب نشده است
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت مراحل انتهایی تحویل ماهواره ناهید به وزارت دفاع در حال انجام است اما این ماهواره هنوز پرتاب نشده است.
مدل پروازی ماهواره مخابراتی "ناهید ۱" آماده پرتاب است
پایگاه خبری راد: رییس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: مدل پروازی ماهواره مخابراتی "ناهید یک" که در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره با همکاری سایر پژوهشکده‌های این مجموعه طراحی و ساخته شده، تست‌های لازم را گذرانده و آماده پرتاب است.
پایش سطح زیر کشت سیب‌زمینی با فناوری فضایی بومی/تعریف پروژه‌های فضایی جدید برای ۲ دانشگاه
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به همکاری این وزارتخانه با سایر دستگاه‌ها برای پایش منابع آب و سطح زیر کشت محصولات، گفت: از روز گذشته پایش سطح زیر کشت سیب‌زمینی را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی آغاز کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم این سامانه را در سراسر کشور توسعه دهیم.
تحویل‌گیری ۳ ماهواره بومی طی سال آینده
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تحویل ماهواره مخابراتی "ناهید ۱" به وزارت دفاع برای قرار گرفتن در مدار در خردادماه خبر داد و گفت: علاوه بر آن در شهریورماه سال آینده ماهواره "ظفر" و در بهمن‌ماه سال آینده نیز ماهواره "پارس ۲" که یک ماهواره سنجشی است، تحویل گرفته می‌شود.
انجام فرآیند سازگاری ماهواره "ناهید۱" با پرتابگر/انتظار برای ۴ پرتاب دیگر
پایگاه خبری راد: رییس سازمان فضایی ایران از ثبت ۲۹ نقطه مداری خبر داد و گفت: برای حفظ این نقاط مداری باید ماهواره بومی خود را پرتاب کنیم که در این راستا ساخت و پرتاب ماهواره را در دستور کار داریم و ماهواره "ناهید ۱" کامل شده و فرآیند سازگاری با پرتابگر آن پیگیری می‌شود.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طراحی و ساخت دومین ماهواره دانشگاه امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر نسبت به ماهواره پیام خبر داد و گفت: علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
پرتاب 4 ماهواره تا سال 1404/تلاش برای استفاده از داده‌های ماهواره "پیام"
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان فضایی ایران طراحی و ساخت ماهواره‌های سنجشی با دقت یک متر را از برنامه‌های این سازمان نام برد و گفت: ماهواره‌های "ناهید 1 و 2" و "ایرانست 1 و 2" تا سال 1404 در مدار ژئو قرار خواهند گرفت.
بهره‌مندی بیش از 11 هزار بانک و 800 دستگاه ATM از خدمات ماهواره مخابراتی
پایگاه خبری راد: مدیرکل سنجش از راه دور سازمان فضایی ایران با بیان اینکه بر اساس برنامه‌های تدوین شده 5000 روستا به ارتباطات ماهواره‌ای متصل می‌شود،‌ گفت: علاوه بر آن شبکه لرزه‌نگاری کشور نیز با استفاده از خدمات ماهواره‌های مخابراتی تنش‌های سطح زمین را رصد می‌کند.
ایجاد کنسرسیومی با حضور ۴ دانشگاه برای ساخت ماهواره سنجشی/امکان ذخیره‌ داده‌های فضایی‌ در کشور
پایگاه خبری راد: در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی در حوزه دستیابی به فناوری‌های فضایی از سوی دانشگاه‌های امیرکبیر، شریف و علم‌وصنعت ماهواره‌هایی طراحی و ساخته شد، ضمن آنکه به منظور دسترسی کشور به ماهواره‌های سنجشی کنسرسیومی متشکل از محققان دانشگاهی و پژوهشگاهی برای طراحی و ساخت ماهواره پارس-پ ایجادشد.
امکان توزیع و فروش پهنای باند ماهواره‌ و خدمات صوتی تصویری در کشور فراهم شد
پایگاه خبری راد: معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران از تصویب پروانه فعالیت اپراتور ماهواره مخابراتی خبر داد و گفت: متقاضی اخذ پروانه باید شخص حقوقی غیر دولتی باشد که شرکت وی ثبت شده در ایران باشد و حداقل 51 درصد سهام آن ایرانی باشد.
پیش‌شرط‌های بهره‌برداری از ماهواره‌ مخابراتی تا 1404/تدوین طرحی برای توسعه کسب‌وکارهای فضاپایه
پایگاه خبری راد: رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه ایران برای بهره‌برداری از ماهواره بومی مخابراتی تا سال 1404، گفت: در صورت تداوم برنامه‌های تعریف‌شده در این سازمان و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، توان ساخت ماهواره مخابراتی عملیاتی جهت سرویس‌دهی در مدار GEO و قرار دادن حداقل یک ماهواره مخابراتی بومی تا افق 1404 برای کشور مهیا است.
صفحه قبل | صفحه بعد