20:37 | دوشنبه 10 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

لبنیات سنتی

خوشمزه‌های غیربهداشتی، بخوریم یا نخوریم؟
پایگاه خبری راد: لبنیات ماده غذایی سرشار از کلسیم است که به‌عنوان یکی از گروه‌های غذایی که مصرف آن برای بدن بسیار مهم و ضروری است، مورد توجه قرار می‌گیرد اما این روزها فراگیر شدن باوری درباره استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز و فرآیندهای بسیاری که روی لبنیات در کارخانه‌های صنعتی صورت می‌گیرد، باعث شده لبنیات سنتی مورد استقبال قرار گرفته و شاهد رشد قارچ‌گونه‌ آنان در هر کوچه و خیابانی باشیم.
کاهش ۵۰ درصدی تب مالت/مخالف مصرف لبنیات سنتی هستیم
پایگاه خبری راد: در حالیکه رییس جامعه دامپزشکان و وزارت بهداشت نسبت به افزایش مصرف لبنیات سنتی و بیشتر شدن شیوع تب مالت در جامعه هشدار داده بودند، رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که مخالف مصرف لبنیات سنتی است اما شیوع تب مالت کاهش داشته است.
مصرف افراطی لبنیات سنتی در کشور/ هشدار وزارت بهداشت درباره "تب مالت"
پایگاه خبری راد: رئیس اداره زئونوز وزارت بهداشت گفت: اطلاعات موثقی داریم که نشان می‌دهد در بسیاری از مراکز تهیه لبنیات سنتی نیز از روغن پالم در حد افراط استفاده می‌شود؛ این درحالیست که مردم از ترس پالم به این لبنیات رجوع کردند، اما حالا به جز موارد غیربهداشتی، پالم نیز در این محصولات مشاهده می‌شود.
شیوع تب‌مالت به دلیل تبلیغات منفی/ باغ پرندگان بمب ساعتی پایتخت است
پایگاه خبری راد: رئیس جامعه دامپزشکان اعلام کرد که تبلیغات منفی که از سوی برخی مسئولان رده بالا علیه لبنیات به بهانه مصرف پالم در آنها صورت گرفت، عاملی برای بیشتر شدن اقبال مردم به مصرف لبنیات سنتی و گسترش شیوع تب مالت در کشور شد که باید فکری به حال سنتی فروشان در کوچه و خیابان‌ها کرد.
نمک "نان ایرانی" ۳برابر حد مجاز / رودربایستی‌ها را کنار بگذاریم
پایگاه خبری راد: وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم توجه بر سلامت نان، گفت: در برخی موارد شاهد استفاده از جوهر قند با همین عنوان یا با عنوان مخمر در نان هستیم که بخشی از بیماری‌های گوارشی مردم به همین دلیل است.
صفحه قبل | صفحه بعد