13:05 | چهارشنبه 13 تير 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

قاچاق پوشاک

جلوگیری از قاچاق پوشاک با ایجاد اشتغال پایدار روستایی
نماد برتر- برابر اعلام معاونت اشتغال وزارت کار با پرداخت منابع و تسهیلات اشتغال روستایی به ۶۵۰۰ طرح در رسته پوشاک، بیش از ۱۲ هزار شغل جدید در این بخش به وجود آمده است.
ماجرای گرانی پوشاک و حاشیه سود بالای تولید کننده
نماد برتر- مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار معتقد است بالا بودن حاشیه سود تولید کننده داخلی و بستن تعرفه روی پارچه و پنبه موجب گران شدن پوشاک شده و مردم را به سمت خرید کالای قاچاق سوق می دهد.
طرح مبارزه با فروش پوشاک قاچاق به خوبی اجرا نمی‌شود
پایگاه خبری راد: در حالیکه بیش از هفت ماه از آغاز طرح برخورد با فروشندگان پوشاک قاچاق می‌گذرد،‌ عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران معتقد است که برخوردها با فروشندگان کالای قاچاق در سال جاری به صورت جدی انجام نشده و شاهد آن هستیم که عده‌ای بدون ثبت برند، کسب نمایندگی و مجوز واردات؛ دوباره شروع به فروش پوشاک وارداتی کرده‌اند.
آیا همه پوشاک وارداتی، قاچاق هستند؟
پایگاه خبری راد: دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران از تعطیلی ۱۱۰ فروشگاه به دلیل فروش کالای قاچاق تا پایان سال ۱۳۹۷ خبر داد و قاچاق و کمبود مواد اولیه را از جمله مهم‌ترین مشکلات صنعت پوشاک عنوان کرد.
فروش لباس ایرانی با برند خارجی/ افزایش 20 درصدی قیمت پوشاک
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک البرز گفت: کالاهای داخلی که با برندهای خارجی به فروش می‌رسند قاچاق تلقی شده و از واحدها جمع‌آوری می‌شوند.
تشکیل بیش از ۱۱۲ هزار پرونده قاچاق کالا
پایگاه خبری راد: رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تشکیل بیش از ۱۱۲ هزار پرونده در حوزه‌ی قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: این پرونده‌ها از نظر ارزشی و وزنی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب رشد ۸۹ و ۱۸ درصدی داشته است.
فضای ناامن مبارزه با قاچاق
پایگاه خبری راد: در حال حاضر افرادی که از واردات کالای قاچاق سود می‌برند، با این اسم رمز که مبارزه با قاچاق در سطح عرضه فضای اقتصادی را امنیتی می‌کند یا با مطرح کردن احتمال ایجاد مشکل در بازار شب عید، می‌خواهند فضای مبارزه با قاچاق را مسموم کنند.
برخورد با پوشاک قاچاق با جدیت ادامه می یابد
پایگاه خبری راد: در حالیکه از هفته گذشته برخورد با برندهای پوشاک قاچاق و جمع‌آوری تابلوهای آنها آغاز شده است، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران اعلام کرد که برخورد با این برندها همچنان ادامه دارد و تعمدی برای برخورد نکردن با آنها وجود ندارد.
چه کسانی مانع برخورد با پوشاک قاچاق می‌شوند؟
پایگاه خبری راد: درحالی که رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برخورد با برندهای پوشاک قاچاق و جمع‌آوری ۸۰ درصد تابلوی این برندها در پایتخت خبر داده است، رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان اعلام کرد اگرچه این اتفاق افتاده، اما برخی در این زمینه کارشکنی کرده و مانع این برخوردها می‌شوند.
پوشاک؛ رتبه اول قاچاق در ایران را به خود اختصاص می دهد!
پایگاه خبری راد: اعضای اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران خواستار مقابله جدی با فعالیت فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک از ابتدای دی‌ماه سال جاری توسط دستگاه‌های ذیربط از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شدند.
واکنش گمرک به ادعای جعل اسناد در واردات پوشاک
پایگاه خبری راد: گمرک اعلام کرد: ثبت سفارش واردات پوشاک به کشور ممنوع است و با توجه به این ممنوعیت ادعای جعل اسناد و اظهار خلاف در سامانه جامع گمرکی برای واردات پوشاک موضوعیت ندارد.
واردات رسمی پوشاک نسبت به واردات قاچاق آن ناچیز است!
پایگاه خبری راد: میزان قاچاق پوشاک را سالانه بین ۲.۷ تا ۳ میلیلارد دلار عنوان کرد که در مقایسه با واردات رسمی پوشاک در سال ۱۳۹۶ حدود ۵۹ میلیون دلار مبلغ قابل توجهی است.
اول جلوی قاچاق را بگیرید بعد برای تولید سختگیری کنید
پایگاه خبری راد: عضو اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان نساجی و پوشاک، ضرب‌الاجل وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر شناسه‌دار کردن تولیدات داخلی آن هم در حالی که قاچاق پوشاک به راحتی در کشور صورت می‌گیرد و حجم عمده‌ای از تولیدات به صورت زیرپله‌ای انجام می‌شود را عاملی برای آسیب به وضعیت تولید کنندگان داخلی دانست.
مغازه‌های دارای مانتو جلوباز یک سال پلمب می‌شوند
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه پوشاک استان البرز گفت: فروشگاه‌هایی در سطح شهر وجود دارند که دست به فروش پوشاک نامناسب و غیر اخلاقی می‌زنند؛ برخورد اتحادیه با این واحدهای صنفی محکم و قطعی خواهد بود و مانتوها و اجناس مغایر با قوانین اسلامی آنان جمع‌آوری و واحد صنفی نیز از دو ماه تا یک سال پلمب خواهد شد.
چرا پوشاک تفاله وارد می‌شود؟
پایگاه خبری راد: علی‌رغم ممنوعیت واردات برندهای خارجی پوشاک، مشکل اصلی تولیدکنندگان این حوزه واردات بسیار زیاد پوشاک از مبادی غیر رسمی و نیز واردات پوشاک به عنوان کالای مسافری به مناطق آزاد است.
صفحه قبل | صفحه بعد