در تازه ترین گزارش مرکز آمار رشد ماهانه قیمت در تیر ماه بیشترین میزان افزایش را در 8 ماه گذشته داشته است. این رشد تابستانی قیمتها بیشتر ناشی از تورم کالاهای غیر خوراکی بوده و سبد پردرآمدها را گرانتر کرده است
نماد برتر- مرکز آمار اعلام کرد: تورم نقطه ای در آبان سال جاری از ۴۶ درصد عبور کرد و نرخ تورم ماهانه نیز نسبت به ماه قبل به ۵.۲ درصد رسید.
نماد برتر- در حالی طی ماه گذشته هزینه خانوارهای ایرانی نسبت به پارسال بیش از ۴۱ درصد افزایش داشته که در این بین خودرو بالاترین حد تورم را به خود اختصاص داده و هزینههای مردم در این بخش به طور متوسط ۱۰۹ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
نماد برتر- مرکز آمار اعلام کرد: تورم نقطه ای در مهر سال جاری از ۴۱ درصد عبور کرد و نرخ تورم ماهانه نیز نسبت به ماه قبل به ٧ درصد رسید.
نماد برتر- آخرین آمار از تغییرات قیمت انواع گوشت از این حکایت دارد که گوشت مرغ بیشترین میزان افزایش قیمت را داشته و نسبت به سال گذشته بالغ بر ۳۰ درصد گران شده است.
نماد برتر- طبق اعلام مرکز آمار ایران، نرخ تورم در شهریور معادل ٢٦ درصد بوده که در دهکهای مختلف هزینهای بین ٢٣.٤ درصد برای دهک اول تا ٢٩.٩ درصد برای دهک دهم نوسان دارد.
نماد برتر- در حالی هزینه خانوارهای ایرانی در شهریور ماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته به طور متوسط بیش از ۳۴ درصد افزایش داشته که در این بین رشد قیمتها در گروه لبنیات و حمل و نقل قابل توجه است؛ جایی که رشد قیمت تخم مرغ و ادامه روند گرانی خودرو خودنمایی میکند.
نماد برتر- نرخ تورم سالانه شهریور ماه با افزایش دو درصدی به ۲۶ درصد رسید.
پایگاه خبری راد: طبق ابلاغ گمرک، از روز گذشته (دهم اردیبهشت) صادرات دام سبک (مولد)، شتر (مولد)، ضایعات، آخال و خردهریز مواد پلاستیکی ممنوع شد و ممنوعیت صادرات تخممرغ خوراکی و غیر خوراکی نیز لغو شده است.
پایگاه خبری راد: نتایج یک پژوهش نشان میدهد برخی سیاستهای پولی در درازمدت منجر به افزایش شاخص قیمت مواد غذایی میشود.
پایگاه خبری راد: نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اسفند ماه ١٣٩٧ به ۲۶.۹ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (٢٣.٥ درصد) ٣.٤ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
پایگاه خبری راد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیهای جدید صادرات گوجهفرنگی و رب آنرا بلامانع اعلام کرد.
پایگاه خبری راد: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران محدوده تغییرات تورم ۱۲ ماهه در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بین ۲۲ درصد برای دهک اول تا ٢٤.٤ درصد برای دهک دهم است که به طور میانگین تورم ۲۳.۲ درصدی در این بخش حاکم بوده است.
پایگاه خبری راد: مرکز پژوهشهای مجلس در گزارش خود از رشد ۲۵ درصدی خط فقر تابستان ۹۷ نسبت به تابستان ۹۶ خبر داده است؛ امری که یک اقتصاددان علت اصلی افزایش آن در شهرهای بزرگ را گران شدن مسکن در ماههای گذشته ارزیابی میکند.
پایگاه خبری راد: بر اساس آمارهای مرکز آمار، درصد تغییر شاخص کل نسبت به آبان ماه سال قبل ٣٤.٥ درصد است که نسبت به ماه قبل (٣٢.٤ درصد) ٢.١ واحد درصد افزایش را تجربه کرده است.