پایگاه خبری راد: هیچ چیز مانند سرنوشت صنعت نفت ایران روایتگر چالشها و فراز و فرودهای ناشی از تحولات سیاسی نیست؛ صنعتی که پرونده قطور آن پر از تغییر مسیر بوده و از زمان پیدایش آن تا کنون گاهی عوامل داخلی یا سیاستهای خارجی مانع به پایان رسیدن راهی شده اند که این صنعت در پیش گرفته بود.
پایگاه خبری راد: وعده امضای هفت قرارداد نفتی تا پایان شهریورماه درحالی از سوی مسئولان داده شد که قرار نیست طرف مذاکره شرکت های غربی باشند و چنانچه به مرحله اجرا برسند صنعت نفت ایران سال پر رونقی را تجربه خواهد کرد. طبق وعده داده شده، با یک حساب سرانگشتی مشخص میشود فرصت باقی مانده برای امضای این هفت قرارداد تنها سه ماه است و سوال اصلی اینجا است امضای هفت قرارداد مذکور پای کدام میادین می نشیند؟
پایگاه خبری راد: مدیرعامل یکی از شرکتهای E&P (اکتشاف و تولید) ایرانی صنعت نفت گفت: مشکل اساسی شرکتهایی مانند ما و مجموعه شرکتهای پیمانکاری نفت، نداشتن دورنمایی از آینده است.
پایگاه خبری راد: اگر به نفت به مثابه ثروت ملی نگاه شود، دارا بودن منابع هیدروکربوری یک وجه آن و داشتن سرمایه و دانش کافی برای برداشت از این منابع وجه دیگر این ماجرا است و ایران که با دارا بودن منابع عظیم نفتی و گازی عنوان یک کشور نفتی را یدک می کشد با گذشت سال ها همچنان در وجه دوم ماجرا دچار چالش است.
پایگاه خبری راد: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در تیرماه سال ۹۴و لغو تحریمها در دی ماه ۹۴، مجددا درهای تعامل بین بازار نفت ایران و غول های نفتی جهان را گشود و مشتریان طلای سیاه ایران یکی پس از دیگری برای توسعه میادین نفتی و گازی پای میز مذاکره نشستند.
پایگاه خبری راد: قفل تولید از لایههای نفتی پارس جنوبی چندی پیش شکسته شد اما سر راه امضای قرارداد برای توسعه این لایه ها با شرکتهای خارجی همچنان سدهایی وجود دارد و درحالی که به نظر می رسید مذاکره با "مرسک" برای توسعه لایه های نفتی در مرحله آخر قرار دارد، خرید شاخه نفتی این شرکت توسط توتال فرانسه آغوش لایههای نفتی را به روی شرکتهای دیگر باز کرد.