15:50 | دوشنبه 9 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

صنعت فرش

افزایش نرخ ارز، تقاضای تسهیلات ارزی را کم کرد
نماد برتر-- مدیر عامل بانک توسعه صادرات ضمن اعلام میزان پرداخت تسهیلات ارزی و ریالی در نیمه نخست امسال، گفت: زمانی که نرخ ارز افزایش پیدا می‌کند، تقاضا برای تسهیلات ارزی کم می‌شود ‌که اکنون متقاضیان دریافت تسهیلات ارزی نسبت به گذشته کمتر شده و تقاضا برای دریافت تسهیلات ریالی نیز با افزایش مواجه شده است.
بیمه قالیبافی خواسته مهم بافندگان فرش دستباف
نماد برتر- مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف ابراز امیدواری کرد با دستور رییس جمهور مشکل بیمه بافندگان و قالیبافان کشور برطرف شود.
به جای نفت چه کالاهایی را صادر کنیم؟
نماد برتر- یک مقام مسئول کارگری با بیان اینکه باید از نسخه اقتصاد نفتی فاصله بگیریم، بهترین جایگزین برای درآمدهای نفتی را تکیه بر سرمایه های انسانی و نیروهای تحصیلکرده داخلی دانست و بر فعال شدن بیشتر بخش کشاورزی و تسهیل صادرات محصولات ارزآور در شرایط موجود تاکید کرد.
تصویب تداوم معافیت مالیاتی تولیدکنندگان فرش دستباف در کمیسیون اقتصادی دولت
نماد برتر- رییس مرکز ملی فرش ایران از ظرفیت اشتغال زایی دو میلیون نفری قالیبافی در کشور خبر داد و گفت: براساس پیگیری های وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز ملی فرش ایران و تشکل های فعال فرش دستباف در جلسه کمیسیون اقتصادی دولت، معافیت ماده ۱۴۲ قانون مالیات‌های مستقیم کارگاه های فرش دستباف به قوت خود باقی ماند.
کاهش ۴۳۰ میلیون دلاری صادرات فرش ایران در سال گذشته
نماد برتر- مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان فرش دست‌باف می‌گوید یکی از اصلی‌ترین حوزه‌های اقتصادی ایران که آمریکا بر روی محدود کردن آن دست گذاشته حوزه فرش دست‌باف ایران بوده است و تحت تاثیر محدودیت‌ها صادرات این محصول کاهش جدی داشته است.
تمام بافندگان کشور بیمه می‌شوند
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز ملی فرش ایران از اختصاص مبلغ ۱۹ هزار میلیاردی برای تحت پوشش قرار دادن بافندگان فرش دستبافت در کشور خبر داد و گفت: این اعتبار از محل یارانه‌ها تأمین شده است و با اعتبار مذکور ۱۰۰ درصد افرادی که در حوزه فرش در حال فعالیت هستند، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند.
مشکل بیمه تامین اجتماعی قالیبافان در سال ۹۸ حل می‌شود
پایگاه خبری راد: معاون وزیر صمت و رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه در سال ۹۸ مشکل بیمه تامین اجتماعی قالیبافان حل خواهد شد، گفت: با همکاری مجلس شورای اسلامی و وزیر صنعت، اعتبار مورد نیاز اختصاص یافته تا بتوانیم بیمه تامین اجتماعی یک میلیون نفر از قالیبافان را تامین کنیم.
کاهش ۳۰ درصدی صادرات فرش دستباف
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف میزان صادرات فرش دستباف در ۱۰ ماهه امسال را ۲۲۵ میلیون دلار ذکر کرد و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش داشته است.
هینه زندگی به وقت کارگران
پایگاه خبری راد: آمار اشتغال تعاونی‌های بعد از انقلاب اسلامی، اصلاح لیست کالاهای وارداتی مرزنشینان، اعلام رقم دقیق سبد هزینه کارگران در هفته آینده،پرداخت ۱,۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و توسعه فضای کسب و کار قالیبافان از مهمترین خبرهای این هفته حوزه کار و تعاون بود.
کسب و کار بافندگان فرش رونق می‌گیرد
پایگاه خبری راد: معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرکز ملی فرش ایران با هدف افزایش بهره‌وری و بهبود فضای کسب و کار صنعت فرش دستباف و واگذاری تصدی‌گری‌ها به اتحادیه فرش تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
با ۵ میلیون تومان شغل پایدار ایجاد نمی‌شود
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف می‌گوید: در شرایطی که سرانه ایجاد اشتغال درکشور ۲۵۰ میلیون تومان و در روستاها بیش از ۵۰ میلیون تومان است، نمی‌توان با ۵ میلیون تومان وام، اشتغال پایدار ایجاد کرد.
 امروز فرش کرمان شرایطی خوبی ندارد!
پایگاه خبری راد: رییس اسبق اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: متاسفانه با برخی رفتارهای نادرست فرشبافان فرش کرمان از مسیر صحیح و درست خود فاصله گرفته است و شاهدیم که دیگر دنیا شناخت خوبی از فرش کرمان ندارد لذا باید به گونه‌ای عمل کنیم که دوباره بتوانیم به طرح، پشم و ... فرش اصیل کرمان برگردیم.
 موضوع بازگشت ارز صادراتی در 10 دی ماه بررسی می شود
پایگاه خبری راد: رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به منظور بررسی بازگشت ارز صادراتی خبر داد.
ثبت ملی و جهانی فرش معتمد قزوین
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز ملی فرش ایران با اعلام این‌که ۶۰۰ هزار بافنده فرش در کشور بیمه می‌شوند، گفت: باید در قانون بودجه بیمه بافندگان دیده شود و با کمک مجلس امید می‌رود سهم بیمه تأمین اجتماعی افزایش یابد و ۶۰۰ هزار بیمه‌شده در صنعت فرش داشته باشیم.
۳ دلیل سرآمد شدن شرکتهای زیان‌ده در کشور/لزوم توجه به پدیده دهه هفتادی‌ها
پایگاه خبری راد: ‌محققان کشور در حوزه مدیریت فناوری بر این اعتقاد هستند که پدیده دهه هفتادی‌ها مدل‌های کسب و کار مبتنی بر فناوری‌های دیجیتالی و دیتا را ارائه کرده‌اند، گفت: در حال حاضر در اقتصاد تک‌محصولی ۲۰ شرکت سرآمد هستند که زیان‌ده هم هستند؛ چرا که سودآوری آن‌ها در غیاب نوآوری حاصل شده است.
صفحه قبل | صفحه بعد