پایگاه خبری راد: با وجود استعداد فراوان راهاندازی کارخانههای صنایع تبدیلی در مازندران، عوامل و مشکلات زیادی به ویژه مسائل قانونی موجب شده تا هنوز این اتفاق به غیر از صنعت لبنیات، در سایر زمینه ها صورت نگیرد.
پایگاه خبری راد: رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوههای موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانترههای وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید میشود و شاید میزان کمی از آب میوههای طبیعی را با آن مخلوط میکنند.