09:24 | شنبه 1 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی

دلایل مشکلات صنایع تبدیلی در شمال کشور
پایگاه خبری راد: با وجود استعداد فراوان راه‌اندازی کارخانه‌های صنایع تبدیلی در مازندران، عوامل و مشکلات زیادی به ویژه مسائل قانونی موجب شده تا هنوز این اتفاق به غیر از صنعت لبنیات، در سایر زمینه ها صورت نگیرد.
وقتی کنسانتره وارداتی جای میوه را در تولید آبمیوه می‌گیرد!
پایگاه خبری راد: رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوه‌های موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانتره‌های وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید می‌شود و شاید میزان کمی از آب میوه‌های طبیعی را با آن مخلوط می‌کنند.
صفحه قبل | صفحه بعد