12:05 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

دانشگاه شریف

توسعه زیرساخت‌های فناورانه بازار سرمایه به کمک دانشگاه شریف
تفاهم‌نامه همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار با دانشگاه صنعتی شریف از هم‌افزایی بالایی برخوردار است. این تفاهم‌نامه به توسعه فناوری‌های پیشرفته نظارت بر بازار سرمایه، راه‌اندازی و توسعه آزمایشگاه تخصصی علوم مالی، استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی، علمی و نیز افراد خبره در حوزه بازار سرمایه و توسعه زیرساخت های فناوری مطالعات بازار سرمایه، می‌انجامد.
برگزاری بزرگترین رویدادهای آنلاین کشور در دانشگاه شریف/اعلام مهلت ثبت‌نام
نماد برتر- مسابقات برنامه‌نویسی آنلاین CodeJam Sharif به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای آنلاین کشور توسط دانشگاه صنعتی شریف و گروه Sharif ICT در آذرماه سال ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.
قول مساعد چین برای پرتاب ماهواره‌های دانشجویی/مشارکت ۳ دانشگاه ایران با اپسکو
نماد برتر- مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی سازمان همکاری‌های فضایی آسیا-اقیانوسیه (اپسکو) با اشاره به مشارکت ایران در طراحی و ساخت ماهواره‌های کوچک دانشجویی با اپسکو، از قول مساعد چین برای پرتاب این ماهواره‌ها در سال آینده میلادی خبر داد.
ساخت توربین‌های بخار برای صنایع مادر با مزیت رقابتی با نمونه آمریکایی و اروپایی
نماد برتر- توربین بخار برای صنایع حیاتی و مادر در کشور محصول دانشی گروهی از محققان یک شرکت دانش بنیان است که از لحاظ کیفیت قابل رقابت با نمونه‌های اروپایی و آمریکایی است و کاربردی شدن آن در صنایع از خروح ارز جلوگیری خواهد کرد.
آخرین مهلت ثبت‌نام در دوره مجازی «مدرسه تابستانی کسب و کار شریف»
نماد برتر- ششمین دوره «مدرسه تابستانی کسب و کار شریف» به‌منظور آموزش مهارت‌های کارآفرینی، ایجاد خلاقیت و افزایش اعتماد به نفس برای شروع یک کسب و کار خلاقانه تابستان امسال برگزار می‌شود.
تولید پکرهای متورم‌شونده قابل بازیافت کاربردی در چاه‌های نفت
پایگاه خبری راد: جمعی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به "انگیزش موفقیت آمیز چاه‌های نفتی کشور با استفاده از پکرهای متورم شونده قابل بازیافت تولیدشده" شدند.
ساخت و بومی‌سازی مغز متفکر نیروگاه‌های آبی
پایگاه خبری راد: محققان دانشگاه صنعتی شریف با توجه به شرایط رودهای کشور موفق به طراحی و ساخت "گاورنر"هایی به عنوان مغز متفکر و کنترل‌کننده نیروگاه‌های آبی شدند که به گفته آنها ارزش افزوده بالا و ارتقای ایمنی نیروگاه از جمله مزایای این تجهیزات است.
ساخت دستگاه تکثیر ژن با قیمتی معادل یک دهم نمونه خارجی
پایگاه خبری راد: جمعی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف پس از سه سال تلاش مداوم موفق به ساخت دستگاه تکثیر ژن با قیمتی معادل یک دهم نمونه خارجی آن شدند.
چرا در خودروسازی با صنعت مونتاژی و گران روبرو هستیم، اما در ساخت موشک پیشرفت کرده‌ایم؟
پایگاه خبری راد: دبیر سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی به تحلیل بیانیه "گام دوم انقلاب" با تمرکز بر پیشرفت‌های علمی دوران چهل ساله‌ انقلاب و افق‌های پیش‌رو در این زمینه پرداخت و گفت: دلیل این‌که چرا در صنایع موشکی که به لحاظ دانشی، بسیار پیچیده و پیشرفته است، از ظرفیت و توان دانشمندان و دانشگاهیان ما استفاده شده، اما در صنایع خودروسازی استفاده نشده، این است که در کشور «مدیریت کارمندی» که مدیریتی غیر علمی و غیرانقلابی است، حاکم بوده و «مدیریت جهادی و انقلابی» در این حوزه حاکم نبوده است.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طراحی و ساخت دومین ماهواره دانشگاه امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر نسبت به ماهواره پیام خبر داد و گفت: علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
آمادگی دانشگاه شریف برای همکاری با صنعت بانکداری در حوزه فین‌تک
پایگاه خبری راد: مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف از آمادگی دانشگاه شریف برای همکاری با صنعت بانکداری در حوزه فین‌تک خبر داد.
برتری هسته پژوهشی رباتیک اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف در چین
پایگاه خبری راد: دهمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی در شهر کینگ دائوی کشور چین برگزار شد و محققان دانشگاه صنعتی شریف در این رقابتها به برتری دست یافتند.
 سومین المپیاد مهندسی نفت در اسفندماه برگزاری می شود
پایگاه خبری راد: دانشگاه صنعتی شریف سومین المپیاد مهندسی نفت را اسفندماه امسال و با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی برگزار می‌کند.
برگزاری پیش رویداد "استارت‌آپ ویکند دریاچه ارومیه" در دانشگاه صنعتی شریف
پایگاه خبری راد: دبیر علمی جشنواره تولید محتوای دیجیتال دریاچه ارومیه گفت: پیش رویداد استارت آپ ویکند دریاچه ارومیه امروز (۱۳ آبان) در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار می‌شود.
استارتاپها بهترین راهکار معضل اشتغال دانشجویان ریاضی/ضرورت هدایت نخبگان برای انتخاب رشته اقتصاد
پایگاه خبری راد: عضو سابق هیات‌علمی دانشگاه شریف، اشتغال دانشجویان ریاضی در استارتاپ‌ها،ارتقای دانشگاه‌ها و اهمیت دادن به نوابغ را رمز حفظ نخبگان ریاضی در کشور دانست و گفت: یکی از مشکلات ما قوانین سخت‌گیرانه‌ دانشگاه‌ها برای جذب نوابغ و همچنین سرمایه‌گذاری نکردن در رشته‌های علوم‌پایه و علوم‌انسانی است.
صفحه قبل | صفحه بعد