19:23 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

تراریخته

تولید کیت‌هایی برای بررسی محصولات تراریخته از سوی محققان کشور
نماد برتر- گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA موفق به تولید کیت‌های بررسی بیومارکرهای زیستی در بیماری‌هایی چون سرطان، دیابت شده است.
بررسی وضعیت محصولات تراریخته در کمیسیون اصل نود
نماد برتر- سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از بررسی وضعیت محصولات تراریخته در این کمیسیون و طرح دغدغه‌های نمایندگان در این زمینه خبر داد.
نخستین محصول تراریخته که وارد بازار شد، چه بود؟
پایگاه خبری راد: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: در زمینه محصولات تراریخته باید به جای ادعا به واقعیت توجه شود و اطلاعات درست در اختیار مردم قرار بگیرد.
آخرین وضعیت پرونده تولید اسنک با ذرت تراریخته دامی
پایگاه خبری راد: مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز از توزیع 2200 تن ذرت دامی که قرار بود به اسنک تبدیل شود خبر داد و گفت: امروز دستور توزیع 800 تن دیگر از این ذرت‌ها در بین مرغداری‌های استان البرز صادر شد.
تولید آنزیم‌های نوترکیب دارویی در سلول هویج/تولید نانوسیلیکا از کاه و کلش برنج
پایگاه خبری راد: رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به تولید آنزیم‌های نوترکیب دارویی در سلول هویج، از "تولید نانوکود آهسته رهش" و "تولید نانوسیلیکا از کاه و کلش برنج و پوشش‌های نانویی افزایش دهنده ماندگاری مواد" به‌عنوان دستاوردهای بخش نانوفناوری این پژوهشگاه خبر داد.
تولید اسنک از ذرت حیوانی تکذیب شد!
پایگاه خبری راد: در حالیکه پیش‌تر سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرده بود که دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده از ذرت دامی در تولید محصولات‌شان استفاده کرده و مرتکب تخلف شده‌اند، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآورده‌های حجیم شده بر پایه ذرت، اظهار کرده که در این زمینه هیچ تخلف بهداشتی صورت نگرفته و سازمان غذا و دارو نیز این موضوع را تایید کرده است.
صرفه‌جویی ارزی ۵۰۰ میلیون دلاری ارقام جدید در کشاورزی
پایگاه خبری راد: معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که ارقام جدیدی که در بخش کشاورزی تاکنون به بهره‌برداران معرفی شده است صرفه‌جویی ارزی ۵۰۰ میلیون دلاری برای بخش کشاورزی داشته است.
اسنک پف کرده بخوریم یا نه؟!
پایگاه خبری راد: گزارش‌ها از بیماری‌زا بودن یا نبودن استفاده از ذرت دامی در تولید اسنک پف کرده متناقض است و این در حالی است که هنوز اطلاع دقیق و رسمی از نام برندهای متخلف و شرایط راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیکننده "اسنک پف کرده حیوانی" در اختیار عموم مردم قرار نگرفته است.
حرف و حدیثی که برای "روشن و شهریار" در مازندران به راه افتاد
پایگاه خبری راد: چندی پیش خبر تولید رقم های جدیدی از برنج که کیفیت طارم و کمیت برنج های پر محصول را داشته است شگفتی بسیاری از محافل علمی داخلی و خارجی را به همراه داشت، اما پس از مدتی گمانه هایی مبنی بر تراریخته بودن این ارقام بر سر زبان ها افتاد.
مذاکرات آمریکا و چین کش پیدا کرد
پایگاه خبری راد: مقامات آمریکایی اعلام کردند دو اقتصاد بزرگ جهان در بحبوحه نشانه‌هایی از پیشرفت در خصوص مسائلی شامل خرید کالاهای کشاورزی و انرژی آمریکایی توسط چین و دسترسی بیشتر آمریکا به بازار چین روز چهارشنبه، برای سومین روز به مذاکرات خود در پکن ادامه می‌دهند.
لک سیب ها به علت استفاده از سم زیاد است!
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی گفت: مشاهده لکه سیاه در سیب باغات استان در سال گذشته به علت استفاده از سموم زیاد بود.
تلاش برای حل مسائل کشاورزی و محیط زیست با نگاه علمی
پایگاه خبری راد: دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی اسفندماه امسال در دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود.
ایران چهل‌وسومین تولیدکننده ارگانیک
پایگاه خبری راد: رییس انجمن ارگانیک ایران اعلام کرد که حدود 60 میلیون هکتار از اراضی و باغات در جهان محصول ارگانیک تولید می‌کنند که تعداد تولیدکننده‌های آن‌ها به دو میلیون و 700 هزار نفر می‌رسد و ایران از نظر سطح و میزان تولید چهل و سومین کشور در جهان است و دولت برای توسعه این محصولات باید به کشاورزان ارگانیک یارانه پرداخت کند.
در مصرف چه محصولاتی نباید عجله کرد؟
پایگاه خبری راد: رئیس کارگروه صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران تاکید کرد: به دلیل وجود منابع طبیعی در مازندران و کشور، نباید در استفاده از محصولات تراریخته عجله کرد.
نگرش صفر و صد به محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی درست نیست
پایگاه خبری راد: دبیر کارگروه ایمنی زیستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن تشریح مخاطرات احتمالی محصولات تراریخته، تاکید کرد: نگرش صفر و صد به محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی درست نیست.
صفحه قبل | صفحه بعد