02:07 | جمعه 9 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

تجارت ترجیحی

آثار جهانی شدن تجارت بر دو قدرت اقتصاد دنیا و پیش بینی برنده و بازنده
نماد برتر- تحلیلگر صندوق بین‌المللی پول با بررسی آثار جهانی شدن بر تجارت و تولید دو قدرت برتر اقتصادی دنیا ، برنده و بازنده این رقابت را پیش‌بینی و به تحلیل رویدادهای آینده پرداخت.
منابع ارزی ایران در ترکیه آزاد و صرف تامین نیازمندی‌های داخل می‌شود
نماد برتر- وزیر صنعت از آزادسازی منابع ارزی ایران در ترکیه و افزایش مبادلات تجاری دوجانبه در پی مذاکرات روسای جمهور خبر داد.
گشایش و تسهیل روش‌های بازگشت ارز صادرات به چرخه اقتصادی کشور
نماد برتر- رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در اولین نشست کمیته پایش تجارت خارجی کشور گفت: روند رشد صادرات در تمامی کالاهای غیرنفتی آهنگ مثبتی دارد و با گشایش و تسهیل روش‌های بازگشت ارز صادرات به چرخه اقتصادی کشور، این روند مثبت استمرار خواهد یافت.
چالش‌هایی که وزارت صمت مجبور به حل آن است
نماد برتر- یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: با توجه به اینکه بیش از ۴۰ درصد از تولید ناخالص ملی کشور در وزارت صمت است، می‌طلبد مجموعه نهادهای قانون‌گذار، نظارتی، بانک مرکزی و کارشناسان اقتصادی و صنعتی کمک کنند و وزیر صمت با تشکیل کمیته‌های مشورتی بتواند راهبردهای از قبل تعریف شده و برنامه‌ریزی عملیاتی را بدرستی بازبینی و بازشناسایی کنند.
افزایش مبادلات تجاری بین ایران و عراق تا سال ۱۴۰۰
پایگاه خبری راد: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اجرای توافق تجاری با عراق مبنی بر افزایش تجارت بین دو کشور به ۲۰ میلیارد دلار تا سال ۱۴۰۰ خواستار تسریع در اجرای توافقات شد.
هند خواهان تمدید معافیت برای خرید نفت ایران شد
پایگاه خبری راد: منابع آگاه اعلام کردند هند در مذاکره با واشنگتن برای تمدید معافیت از تحریم‌های آمریکا علیه نفت ایران، خواهان ادامه خرید نفت ایران در سطح فعلی حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز شده است.
ترکیه نگران توقف صادرات کالا به ایران شد
پایگاه خبری راد: فاتح چایاباتماز، نماینده انجمن تجار و صنعتگران مستقل ترکیه (موسیاد) در ایران، در اظهاراتی هشدار داد تصمیم ایران برای ممنوعیت واردات برخی از محصولات خارجی که در داخل تولید می‌شوند ممکن است صادرات ترکیه به ایران را متوقف کند.
ایجاد یک کانال مالی مشخص بین ایران و هند می‌تواند ارتباطات تجاری را گسترش دهد
پایگاه خبری راد: رییس اتاق بازرگانی ایران ابراز امیدواری کرد که با توجه به مکانیسم مالی مبتنی بر روپیه، روابط بانکی کشور گسترش یابد، گفت: اتاق مشترک بازرگانی ایران و هند خواستار تاسیس اتاق مشترک با هدف ارائه تسهیلات بیشتر برای مبادله هیئت‌های تجاری بین دو کشور است.
دو قرارداد تجاری ایران و هند در مرحله نهایی
پایگاه خبری راد: سفیر هند در ایران با اعلام اینکه دو قرارداد تجاری بین ایران و هند در حال نهایی شدن است از وجود مکانیسم استفاده از روپیه برای تجارت کالاهای که تحریم نیستند خبر داد.
 بانک مشترک میان ایران و ترکیه راه‌اندازی می شود
پایگاه خبری راد: در جهت افزایش حجم مبادلات بازرگانی ایران و ترکیه و تسهیل آن، دبیر شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه از احتمال راه‌اندازی بانک مشترک میان دو کشور خبر داد و اعلام کرد: نقشه راهی برای همکاری‌های اقتصادی دو کشور آغاز شده و دو کشور خواستار توسعه همکاری در زمینه داروهای بیوتکنولوژی و همکاری در مبادلات دارویی هستند.
"آب" را فدای تجارت ترجیحی نکنیم
پایگاه خبری راد: نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران گفت: تجارت خارجی بدون لحاظ مولفه‌های مرتبط با مصرف آب، یک تلاش کور برای صرفه‌جویی ارزی است که در نهایت به خسران ملی منجر می‌شود.
استفاده از ظرفیت‌های بخش تعاون در تعاملات بین‌المللی
پایگاه خبری راد: رییس اتاق تعاون ایران سهم فعلی بخش تعاون در اقتصاد را ۷ درصد اعلام کرد و از معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه خواست تا زمینه شناسایی، بهره‌مندی و استفاده از ظرفیت‌های بخش تعاون را در سایر کشورها فراهم کند.
دلار ۴۲۰۰ تومانی به توسعه صادرات کمک می‌کند
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان توسعه تجارت تصریح کرد که ۴۲۰۰ تومان نرخ واقع‌بینانه برای دلار است و در شرایط فعلی می‌تواند به توسعه صادرات کمک کند.
افزایش تعرفه‌های ترجیحی ایران و ازبکستان/ برقراری پرواز مستقیم تهران - تاشکند
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان توسعه تجارت برقرار نشدن پرواز مستقیم تهران - تاشکند را چالشی در توسعه روابط تجاری دو کشور دانست و گفت: طی مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور، مقرر شده طرفین هر ماه دو پرواز مستقیم داشته باشند. همچنین لیست ۲۷ قلم کالای مشمول تجارت ترجیحی اصلاح و اقلام جدیدی به آن‌ اضافه می‌شود.
ادامه تجارت برنج ایران و پاکستان از طریق دوبی
پایگاه خبری راد: رییس انجمن صادرکنندگان برنج پاکستان با اشاره به اینکه به رغم امضای توافق تجارت ترجیحی میان ایران و پاکستان از سال ۲۰۰۶ عمده تجارت دو کشور از جمله برنج از طریق دوبی انجام می‌گیرد، گفت: حجم تجارت دو جانبه از کمتر از ۸۰۰ میلیون دلار فعلی می تواند به ۱۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
صفحه قبل | صفحه بعد