17:05 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

بیابان

اثر تحریم ها بر چالش های تولید ۵۵ میلیون تنی فولاد در افق ۱۴۰۴
نماد برتر- رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق با توجه به اثر تحریم ها بر تولید ۵۵ میلیون تنی فولاد در افق ۱۴۰۴، چند چالش‌ این صنعت برای تداوم این مسیر مورد بررسی قرار گرفتند.
تخصیص ۱۰ میلیارد تومان برای مبارزه با ملخ صحرایی در فاز نخست
نماد برتر- ۱۰ میلیارد تومان تاکنون برای مبارزه با ملخ صحرایی در سال زراعی جاری از سوی ستاد بحران کشور تخصیص داده شد.
راهکاری برای تامین لبنیات پرچرب کشور
نماد برتر- رئیس پژوهشگاه ابن‌سینا درباره تاثیر گسترش تکثیر گاوهای نژاد برتر بر کاهش قیمت مواد لبنی و از جمله کره گفت: اگر بخواهیم کره را وارد نکنیم و کره‌ی مورد نیاز را از موجودی کشور تامین کنیم، باید ذائقه مردم را عوض کنیم. یعنی مردم به جای ماست و شیر پرچرب نمونه‌ی کم‌چرب آن را مصرف کنند و چربی شیر موجود به کره تبدیل شود.
تلاش برای افزایش ظرفیت سردخانه‌های خراسان جنوبی به یک میلیون تن محصول
نماد برتر- رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه تعداد سردخانه‌های خراسان جنوبی کافی نیست، گفت: خواستار این امر هستیم که سردخانه‌های خراسان جنوبی به یک میلیون تن افزایش یابد.
صندوق توسعه منابع طبیعی در خراسان جنوبی راه‌اندازی می‌شود
نماد برتر- رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان کرد: صندوق توسعه منابع طبیعی در خراسان جنوبی راه اندازی خواهد شد که از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهیم یک میلیارد تومان اعتبار برای شکل‌گیری این صندوق اختصاص دهد.
طغیان بی سابقه آفات در جنگل‌های دست‌کاشت مناطق بیابانی ایران
نماد برتر- مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ضمن اشاره به طغیان گسترده آفات در جنگل‌های دست‌کاشت مناطق بیابانی ایران گفت: این طغیان گسترده که به سبب برخی عوامل اقلیمی و انسانی رخ داده، سابقه نداشته است.
تب‌ کرونا بر جان پایتخت گل ایران
نماد برتر- با شیوع بیماری ویروس کرونا در ایران، علاوه بر آسیب رسیدن به سلامت بخشی از جامعه، تبعات منفی زیادی به اقتصاد کشورمان تحمیل شد که بخشی از آن در حوزه تولیدات کشاورزی از جمله گل و گیاه بوضوح قابل مشاهده است.
تهدیدها علیه امنیت انرژی رنگ عوض کردند
نماد برتر- با وجود فراوانی عرضه سوخت و قیمت‌های اندک، امنیت انرژی همچنان یک نگرانی جهانی است.
آخرین وضعیت حفاری چاه نفت و گاز در کشور
پایگاه خبری راد: ایران یکی از باسابقه‌ترین کشورهای استخراج‌کننده نفت و گاز است که عملیات اکتشاف نفت و گاز در سال ۱۲۸۰ شمسی در نواحی غرب آغاز شد و در نواحی جنوبی کشور ادامه یافت؛ به دنبال چند سال تلاش مستمر در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی اولین چاه اکتشافی و قابل بهره‌برداری در منطقه مسجدسلیمان حفاری و به نفت رسید.
بارندگی‌ها پیامدهای خشکسالی ۱۱ ساله را جبران نکرد
پایگاه خبری راد: مدیریت مصرف، سرفصلی است که بازخوانی آن فقط مختص دوره‌های خشکسالی نبوده و با توجه به اقلیم ایران همواره باید رعایت شود. موضوعی که چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد و مصرف آب کلان شهری هر ساله رو به افزایش است و بحران کم‌آبی آینده را تهدید می‌کند؛ به‌طوریکه پیش‌بینی‌ها حاکی است تا افق ۱۴۱۰ و با افزایش ۱۰۰ میلیونی جمعیت ایران، تامین آب شرب و بهداشتی سالم‌ به یک بحران جدی تبدیل خواهد شد.
تهران ۱۰ سال دیگر بی‌آب می‌شود!
پایگاه خبری راد: چراغ خطر تأمین آب استان تهران در حالی سوسو می‌زند که مسوولان بر این باورند اگر اکنون برای خاموش کردن آن تدبیری اندیشیده نشود، تا حدود ۱۰ سال دیگر با افزایش جمعیت به مرحله انفجار می‌رسد و پایتخت در چنگال بی‌آبی گرفتار خواهد شد.
برای سال آینده آبی ترسالی پیش‌بینی نمی‌شود
پایگاه خبری راد: معاون آب و آبفای وزارت نیرو با تاکید بر این‌که برای اقلیم خشک کشور همواره باید برنامه‌ریزی داشته باشیم، گفت: با این‌که در حال حاضر وضعیت آب در ایران مناسب است، برای سال آینده آبی ترسالی پیش‌بینی نمی‌شود.
۱۰۰ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابانی شدن
پایگاه خبری راد: معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: ایران در هر دهه ۶۵ میلیمتر به سمت بیابانی شدن پیش رفته است و حدود ۱۰۰ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابانی شدن قرار دارند.
ناگفته‌های مدیریت بحران سیل در شبکه گاز؛ انتقال 2 میلیارد مترمکعب آب با لوله‌های گاز
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با تشریح ابعاد مدیریت بحران سیل در شبکه انتقال گاز ایران از انتقال بیش از دو میلیارد مترمکعب آب توسط لوله گاز در مناطق سیل‌زده کشور خبر داد.
فاصله گرفتن جغرافیدانان از علم جغرافیا / سازمان‌ها با جغرافیدانان همکاری خیلی کمی دارند
پایگاه خبری راد: نایب رئیس انجمن جغرافیای ایران با تعریف دانش جغرافیا به عنوان دانش آگاهی انسان بر ضوابط و ظرفیت‌های محیط گفت: متاسفانه در ۱۵ سال اخیر بعضی دوستان به دلیل جذابیت‌هایی که برنامه‌ریزی در شهر، روستا، کشاورزی، صنعت و سرزمین داشته، از مقوله‌های جغرافیایی فاصله گرفتند و به مرزهای دانش‌های دیگر نزدیک شده‌اند و این ایراد و اشکال بزرگی است که من در آموزش جغرافیا می‌بینم.
صفحه قبل | صفحه بعد