09:33 | پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

اینترنت موبایل

کسب بیشترین مشترکان اینترنت پرسرعت موبایل توسط اپراتور اول
نماد برتر- گزارش کیفیت اینترنت در نیمه نخست سال حکایت از سهم بازار ۵۰ درصدی همراه اول در در بین تمامی اشتراکات اینترنت موبایل دارد.
افزایش ضریب نفوذ اینترنت موبایل با پرچم‌داری اپراتور اول در گروه تلفن همراه
نماد برتر- در نیمه نخست سال ضریب نفوذ اینترنت نسل سوم و چهارم در ایران به ۹۱.۰۷ درصد رسید و همراه اول با رشد ۵.۹۶ درصدی در این بازه زمانی پیشگام افزایش ضریب نفوذ اینترنت در ایران شده است.
تغییر در پروانه انتقال فناوری بی‌سیم ثابت برای برخورداری از باند فرکانسی ۳۵۰۰
نماد برتر- به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قابلیت ترابردپذیری و تحرک‌پذیری به پروانه انتقال داده مبتنی‌بر فناوری بی‌سیم ثابت اضافه شده است تا دارندگان پروانه بتوانند از باند فرکانسی ۳۵۰۰ -که تا دوسال آینده به‌عنوان فرکانس نسل پنجم موبایل قابل بهره‌برداری خواهد بود- استفاده کنند.
مقایسه سرعت اینترنت موبایل در ایران و جهان
نماد برتر- متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران تا ماه ژوئن سال جاری میلادی، ۲۹.۸۷ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را با یک پله صعود در مقایسه با ماه می سال ۲۰۲۰، به ۶۶ از میان ۱۳۸ کشور رسانده است.
کیفیت اینترنت ثابت در گرو ادغام شرکت‌ها
نماد برتر- به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بازار فناوری اطلاعات در حال حاضر ظرفیت ۱۷ شرکت ارائه‌کننده خدمات اینترنت ثابت را ندارد و به همین دلیل مسوولان ادغام این شرکت‌ها را توصیه می‌کنند؛ راه‌حلی که هنوز به نتیجه نرسیده است.
افزایش قیمت اینترنت دلیل می‌خواهد
پایگاه خبری راد: در حالی که شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی از قیمت‌های پایین تعرفه‌ها گلایه دارند، رگولاتوری معتقد است تعرفه خدمات اینترنت موضوعی کارشناسی است و این شرکت‌ها باید دلایل و مستندات خود را برای افزایش تعرفه خدمات به رگولاتوری ارائه کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.
قیمت‌های فعلی اینترنت تا کجا دوام می‌آورد؟
پایگاه خبری راد: مسؤولان ارتباطی ایران در حالی از تلاش برای ثبات قیمت‌های اینترنتی صحبت می‌کنند که ارائه‌دهندگان اینترنت ثابت می‌گویند با همین قیمت‌ها هم دچار مشکل هستند و توسعه‌نیافتگی خود را به‌دلیل دامپینگ اپراتورهای سیار می‌دانند.
امسال اینترنت گران نمی‌شود
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابراز امیدواری کرد با تمهیداتی که اندیشیده خواهد شد قیمت اینترنت هم در حوزه اینترنت ثابت و هم موبایل افزایش پیدا نکند.
چه‌کسی جور تعرفه‌های پایین اینترنت را می‌کشد؟
پایگاه خبری راد: در حالی که در سال‌های گذشته تقریباً تمامی خدمات و اقلام مصرفی با افزایش قیمت مواجه بودند، تعرفه خدمات ارتباطی کاهش قیمت داشته و اگرچه همین حالا هم مشترکان از تعرفه‌ها ناراضی هستند، اما ارائه‌دهندگان اینترنت ثابت معتقدند پایین بودن تعرفه، آنها را با مشکل مواجه کرده است.
روستاهای بی‌ارتباط کاهش یافتند
پایگاه خبری راد: اگرچه وضعیت ارتباطات پهن باند در سال‌های گذشته رو به رشد بوده، اما طبق آمار، در یک سال اخیر، پهن‌باند ثابت روند کاهشی داشته و در مقابل، توسعه ارتباطات سیار، جای این کاستی را گرفته است.
سرمایه‌گذاری به شیوه‌ی اپراتورهای سیار
پایگاه خبری راد: در حالی که این روزها بیش‌تر استفاده کاربران اینترنتی به ارتباطات سیار محدود می‌شود، اما کارشناسان بر این عقیده‌اند که ارتباطات ثابت هم در حوزه‌های پهن‌باند به ویژه خدمات ویدیویی و ابری، لازم است و بدون آن، تحول در کسب‌وکارها و صنایع و درنتیجه تحول دیجیتالی امکان‌پذیر نخواهد بود و لازمه‌ی توسعه‌ی ارتباطات ثابت هم، سرمایه‌گذاری با مدل اقتصادی است.
تماس رایگان برای مخاطبان همراه
پایگاه خبری راد: تشدید برخورد با پیامک‌های تبلیغاتی، قابلیت شارژ مجدد کارت‌های تلفن همگانی و راه‌اندازی سرویس جدید از سوی مخابرات ایران، برخی از مهم‌ترین اخبار حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته جاری بود.
اپراتورها صورت را گران می‌فروشند و دیتا را ارزان!
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، مهم‌ترین علت مهاجرت کاربران از اینترنت ثابت به موبایل را قیمت پایین دیتای اپراتورها دانست و گفت: با توجه به تعرفه پایین موبایل، مردم ترجیح می‌دهند از اینترنت موبایل استفاده کنند اما این موضوع در درازمدت خوب نیست.
 افزایش حداکثر ۲۰ تومان به ازای هر دقیقه، تعرفه تماس موبایل های همراه!
پایگاه خبری راد: بالاخره افزایش نرخ ارز در تعرفه‌های اینترنت و مکالمه در اپراتورها نیز خود را نشان داده که البته رگولاتوری معتقد است اتفاقی خلاف قانون رخ نداده است.
نیاز کودکان در فضای مجازی
پایگاه خبری راد: با توسعه اینترنت در جهان، سن استفاده از فضای مجازی نیز بسیار پایین آمده است به صورتی که حالا دیگر از هر سه کاربر اینترنت در جهان، یک نفر کودک است؛ کودکانی که زمان زیادی را صرف بازی یا حضور در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند و بیشتر اوقات نیز بدون نظارت والدین، از اپلیکیشن‌های مختلف تلفن همراه استفاده می‌کنند .
صفحه قبل | صفحه بعد