23:41 | دوشنبه 15 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

اتحادیه تولید و صادرات نساجی

کاهش ۶۰ درصدی تولید لباس فرم مدرسه
نماد برتر- عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان پوشاک مدارس امسال معادل ۳۵ تا ۴۰ درصد ظرفیت سال گذشته فعالیت کردند، گفت که امسال بیشترین قیمت لباس مقطع دبستان مربوط به کار سه تکه سارافون شلوار است که حدود ۳۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود و بیشترین قیمت لباس‌های مقطع متوسطه نیز هر دست حدود ۱۶۰ هزار تومان است.
مواد اولیه ماسک چگونه سر از بازار آزاد درآورد؟
نماد برتر- نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با بیان اینکه به نظر می رسد بخشی از مواد اولیه عرضه شده از سوی وزارت صمت از کانال‌هایی وارد بازار می شود که وزارت صمت باید بتواند، قیمت فروش در واحدهایی که به آنها مواد اولیه ارائه می‌کند را کنترل کند.
افزایش ۳۰ درصدی قیمت پوشاک
پایگاه خبری راد: عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با بیان اینکه مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه در زمینه پوشاک هنوز برطرف نشده است، از افزایش حدود ۳۰ درصدی قیمت پوشاک در ماه‌های اخیر خبر داد.
طرح مبارزه با فروش پوشاک قاچاق به خوبی اجرا نمی‌شود
پایگاه خبری راد: در حالیکه بیش از هفت ماه از آغاز طرح برخورد با فروشندگان پوشاک قاچاق می‌گذرد،‌ عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران معتقد است که برخوردها با فروشندگان کالای قاچاق در سال جاری به صورت جدی انجام نشده و شاهد آن هستیم که عده‌ای بدون ثبت برند، کسب نمایندگی و مجوز واردات؛ دوباره شروع به فروش پوشاک وارداتی کرده‌اند.
خبری از شهرک صنعتی پوشاک نیست!
پایگاه خبری راد: کلنگ پروژه شهرک صنعتی پوشاک از سال ۱۳۹۵ زده شده، اما عضو هیأت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران می‌گوید که تاکنون اتفاقی در این پروژه نیفتاده و کار آن تقریباً متوقف شده است.
آیا همه پوشاک وارداتی، قاچاق هستند؟
پایگاه خبری راد: دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران از تعطیلی ۱۱۰ فروشگاه به دلیل فروش کالای قاچاق تا پایان سال ۱۳۹۷ خبر داد و قاچاق و کمبود مواد اولیه را از جمله مهم‌ترین مشکلات صنعت پوشاک عنوان کرد.
نمایشگاه‌های بهاره؛ راهی برای حذف واسطه‌ها
پایگاه خبری راد: دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با بیان اینکه نمایشگاه‌های بهاره با حذف واسطه‌ها هم به سود تولیدکنندگان و هم مصرف‌کنندگان است، گفت: به نظر می‌رسد دست‌هایی در کار است که نمی‌خواهد تولیدکننده مستقیم با مصرف‌کننده ارتباط داشته باشد و مصرف‌کننده با کالای با کیفیت ایرانی مواجه شود.
تقاضا برای پوشاک داخلی افزایش یافت
پایگاه خبری راد: عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران از افزایش تقاضا برای پوشاک تولید داخل خبر داد و گفت که تامین مواد اولیه و نقدینگی واحدهای تولیدی می‌تواند کمیت و کیفیت تولید پوشاک را بهبود بخشد.
فضای ناامن مبارزه با قاچاق
پایگاه خبری راد: در حال حاضر افرادی که از واردات کالای قاچاق سود می‌برند، با این اسم رمز که مبارزه با قاچاق در سطح عرضه فضای اقتصادی را امنیتی می‌کند یا با مطرح کردن احتمال ایجاد مشکل در بازار شب عید، می‌خواهند فضای مبارزه با قاچاق را مسموم کنند.
درخواست های تولیدکنندگان نساجی و پوشاک از وزیر صنعت کدامند؟
پایگاه خبری راد: تشکل‌ها و تولیدکنندگان فعال در حوزه نساجی و پوشاک در نامه‌ای هشت بندی از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست کردند تا روند فعالیت واحدهای تولیدی پوشاک و نساجی دستخوش تغییرات اساسی شود.
پوشاک؛ رتبه اول قاچاق در ایران را به خود اختصاص می دهد!
پایگاه خبری راد: اعضای اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران خواستار مقابله جدی با فعالیت فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک از ابتدای دی‌ماه سال جاری توسط دستگاه‌های ذیربط از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شدند.
خواب سرمایه‌ پوشاک در صرافی‌ها!
پایگاه خبری راد: عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی صنعت پوشاک جهت تخصیص ارز از مدت ها قبل ریال خود را به صرافی‌ها داده‌اند، گفت: متاسفانه ریال تولیدکنندگان حوزه پوشاک در صرافی‌ها به خواب رفته است و این درحالی است که ارزی دریافت نکرده‌اند.
چرا پوشاک تفاله وارد می‌شود؟
پایگاه خبری راد: علی‌رغم ممنوعیت واردات برندهای خارجی پوشاک، مشکل اصلی تولیدکنندگان این حوزه واردات بسیار زیاد پوشاک از مبادی غیر رسمی و نیز واردات پوشاک به عنوان کالای مسافری به مناطق آزاد است.
افزایش ۱۸ هزار تومانی یک تیشرت ۳۰ هزار تومانی!
پایگاه خبری راد: عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: به دلیل کمبود و گرانی نخ، پارچه و کاغذ پلاتر، شاهد افزایش قیمت یک تیشرت ۳۰ هزار تومانی به ۴۸ هزار تومان در بازار هستیم.
ترکیه سهم ایران را می‌گیرد؟
پایگاه خبری راد: یک عضو اتحادیه صادرکنندگان پوشاک گفت: زمانی پوشاک ایرانی به اروپا صادر می‌شد، اما اکنون به خاطر تحریم‌ها، مسائل بانکی و مواردی از این دست صادرات پوشاک دچار مشکلات متعدد شده و حتی پیش‌بینی می‌شود با توجه به کاهش واردات پوشاک، ترکیه نیز به دنبال ورود به بازارهای هدف ایران باشد.
صفحه قبل | صفحه بعد