نماد برتر - بیشتر درآمدی که طی این دوره یکماهه "پارس" از فروش محصولات خود شناسایی کرده مربوط به فروش «استایرن منومر» با ۱۳،۰۴۶ میلیارد ریال بود.
بیشترین درآمدی که پتروشیمی پارس طی دوره یکماهه شناسایی کرده از فروش محصول «استایرن منومر» با ۱۱،۴۰۴ میلیارد ریال بوده و «اتان» با ۸،۱۳۱ میلیارد ریال در جایگاه بعدی قرارگرفته است.
پتروشیمی پارس در مردادماه سال جاری میزان فروش محصولات خود را برابر با ۲۷۴.۲۴۴ تن اعلام کرده است.
بر اساس عملکرد فصل اول پتروشیمی پارس و همچنین سایر پارامترها، برآورد میشود این شرکت در پایان سال سود 160 هزار میلیارد تومانی را محقق کند.
با نگاهی به میزان درآمدزایی این شرکت میتوان دریافت که «پلی بوتادین رابر» باعرضه ۵۰۴ تنی همراه بود که نهایتاً ۱۴۱ تن از آن به فروش رسید و از این محصول، ۴ میلیارد و ۹۸۹ میلیون تومان بهحساب شرکت واریز شد.
نماد برتر - در فروردینماه سال جاری بیشترین نرخ فروش را محصول «استایرن منومر» با ۲۵۹.۱۰۱.۷۳۲ ریال به خود اختصاص داده است.
نماد برتر - نرخ اتان نیز ۱۱ درصد رشد کرده و به ۶۱ میلیون و ۵۶۰ هزار ریال رسیده است.
نماد برتر- پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس که زیرمجموعه هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس بشمار می رود، تفاهمنامه ۸۶ میلیون یورویی با شرکتهای ایرانی بست .
نماد برتر- توقیف یک فروند نفتکش کرهجنوبی در آبهای خلیج فارس با توضیح و واکنش نیروی دریایی سپاه و وزارت خارجه کره جنوبی همراه بود .
نماد برتر- پتروشیمی امیرکبیر با اعلام اینکه ۸۵ -۷۰ درصد قیمت تمام شده محصولات مربوط به خوراک است ،قراداد جدید۱۰ ساله خرید خوراک اتان از پالایشگاه گاز بیدبلند را دستاوردی بزرگ دانست و توضیح داد .
نماد برتر- نماینده مجلس از تخلف وزارت نفت در واگذاری ۱۳۰ میلیارد تومانی پتروشیمی باختر خبر داد که به ارزش ۹۰ هزار میلیارد تومانی رسیده است.
نماد برتر- مقایسه فروش شرکت پتروشیمی پارس در آبان ماه ۹۹ با ماه مشابه در سال ۹۸ نشان می دهد میزان فروش شرکت ۱۲۸ درصد افزایش یافته است.
نماد برتر- رشد فصلی منتهی به ماه سپتامبر انگلیس ۱۵.۵ درصد اندازه گیری شد.
نماد برتر- مدیر پذیرش فرابورس ایران از پذیرش ۲۷ شرکت از صنایع مختلف شامل فلزات اساسی، دارویی، غذایی، سرمایهگذاری، حملونقل، فناوری اطلاعات در ۳ ماه اخیر در فرابورس ایران خبر داد و گفت: که در حال حاضر ۳۰۰ پرونده پذیرش در فرابورس در حال بررسی است.
نماد برتر- رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با تاکید بر اینکه دنیا از اکتشافات معدنی روباز به عمق حرکت کرده است، گفت: میانگین عمق پوشش اکتشاف ۷۹ متر و این میزان متاسفانه برای ایران یک متر است.