برچسب:
کشورهای در حال توسعه
نماد برتر- بیشتر شاخص های مهم بورسی جهان قرمزپوش شدند.
نماد برتر- کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل از سقوط ۴۹ درصدی سرمایه گذاری خارجی در جهان خبر داد.
نماد برتر- شاخصهای مهم بورسی جهان امروز نیز ریزشی بودند.
نماد برتر- روزانه حدود ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید می شود که می توان از این ظرفیت برای تولید انرژی استفاده کرد و آنطور که معاون وزیر نیرو در امور انرژیهای تجدیدپذیر اعلام کرده برای این مهم با شهرداری مذاکراتی صورت گرفته است.
نماد برتر- در حالی که نرخ متوسط حوادث منجر به فوت محیط کار در آسیا ۱۳ درصد و در آفریقا ۱۷ درصد است، نرخ حوادث ناشی از کار در ایران ۵.۵ درصد است که از کنترل سطح نرخ حوادث کار در کشورمان حکایت دارد.
نماد برتر- شرکت فیسبوک به امید بهبود زیرساخت های اینترنت و بهبود دسترسی به اینترنت از طریق ربات هایی که به سرعت در امتداد خطوط برق حرکت می کنند، ربات و کابل فیبر نوری مخصوص خود را می سازد تا خطوط طولانی کابل فیبر نوری خود را مستقر کند.
نماد برتر- بررسیهای اخیر نشان میدهد که با افزایش تحقیقات در حوزه فناورینانو، بازار تجهیزات اندازهگیری ابعاد ذرات رشد قابل ملاحظهای داشته و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵ این بازار به رقم ۴۶۵٫۴ میلیون دلار برسد.
نماد برتر- نفت یک سوم از مصرف انرژی جهان را تشکیل می دهد که بزرگترین سهم در میان منابع انرژی مورد استفاده است.
نماد برتر- رییس صندوق بین المللی پول گفت با بحرانی بدتر از رکود بزرگ ۲۰۰۹ مواجه هستیم.
پایگاه خبری راد: معاون بهداشت وزیر بهداشت، صدور مجوزهای جدید تولید مواد دخانی را مغایر با مصوبات ستاد کشوری کنترل دخانیات دانست و خواستار پاسخگویی وزارت صمت در این خصوص شد.
پایگاه خبری راد: روند کاهش وابستگی به دلار به متحدان امریکا نیز رسیده است.
پایگاه خبری راد: نتایج مطالعات نشان میدهد که در بسیاری از کشورها مالک خانه بودن، یعنی احساس امنیت داشتن؛ چون زمانی که مالک خانه هستید، دیگر لازم نیست پول خود را برای اجارهبها پرداخت کنید.
پایگاه خبری راد: مصرف جهانی زغال سنگ عامل عمده انتشار آلایندگیهای کربن است با این حال هیچ نشانهای از افت روند استفاده از آن دیده نمیشود.
پایگاه خبری راد: با پشت سر گذاشتن انگلیس حالا هند چشم به سبقت گرفتن از آلمان و ژاپن دارد.
پایگاه خبری راد: یک اقتصاددان با تأکید بر اینکه نوع مداخله دولت در اقتصاد باید تغییر کند، گفت: در اقتصادهای توسعه یافته دولتها بنگاهدار نیستند درصورتیکه در کشورهای در حال توسعه سهم دولتها در تولید درآمد ملی بیشتر است که موجب ناکارایی، رانت و فساد اقتصادی و نرخ پایین رشد اقتصادی در این کشورها میشود.