همان طور که در فصل تابستان، افزایش مصرف برق بسیاری از شرکتها را دچار خاموشی کرد و به روند تولید آنها ضربه زد، در فصل زمستان نیز کشور با وجود داشتن ذخایر فراوان، توان استخراج گاز کافی برای مصرف داخلی خود را ندارد و به ناچار برخی از صنایع با قطع مصرف گاز مواجه خواهند شد و تولیدات آنان کاهش خواهد یافت.
تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران روز چهارشنبه ۲۸ مهرماه میزبان عرضه ۱۳۳ هزار و ۶۸۴ تن میلگرد و تیرآهن است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ دستورالعمل خرید حمایتی زعفران خبر داد و گفت: ۹۴ درصد زعفران دنیا در ایران تولید میشود، اما سهم ما از بازار این محصول تنها ۵ درصد است و به همین دلیل امسال، سال پایانی خرید انفعالی این محصول خواهد بود و برای سال آینده ما برنامههایی در حوزه بهبود صنایع بسته بندی، صنایع تکمیلی و توزیع طلای سرخ خواهیم داشت.
رشد اخیر قیمت نفت که برخی رسانههای بینالمللی از آن به عنوان بحران قیمت انرژی یاد میکنند، سبب شد تا قیمت فلزات هم با رشد مناسبی در هفته گذشته مواجه شود.
امروز بورس کالا میزبان عرضه ۴۲ هزار تن آهن اسفنجی، ۵۰ هزار تن گندله سنگ آهن و حدود ۲۰۰ هزار تن سیمان است.
با توجه به سناریوی پساکرونایی، فعالیتهای صنعت ساخت و ساز در حال افزایش است بنابراین انتظار میرود تقاضا برای منگنز در سالهای آینده افزایش یابد.
تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران روز سه شنبه ۲۰ مهرماه میزبان عرضه ۲۹ هزار و ۹۰۰ تن ورق فولادی، ۴۰ هزار تن تختال c و ۱۵۶ هزار و ۵۳۰ تن شمش بلوم و ۲۰ کیلوگرم شمش طلا است.
رشد و توسعه بازار صکوک در چند سال اخیر، به دلیل نقش آن در گسترش سرمایهگذاری در طرحهای سودآور تحقق یافته است؛ همچنین قابلیت دیگر صکوک، آن است که به عنوان ابزاری برای کنترل نقدینگی و اعمال سیاستهای انبساطی و انقباضی پولی مورد استفاده قرار گیرد.
امروز ۴۰۰ هزار تن کالا در تالار صنعتی بورس کالای ایران عرضه میشود.
یکی از آفتهای اقتصاد دستوری، فاصله گرفتن فضای اقتصادی از شرایطی است که در آن به جای اینکه تولید توجیه اقتصادی داشته باشد واسطهگران و دلالان در آن جولان میدهند.
تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، روز دوشنبه ۱۲ شهریور ماه، میزبان عرضه ۱۲۵ هزار و ۶۱۰ تن شمش بلوم، ۹۰ هزار تن تختال C و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن ورق فولادی بود.
مانده تسهیلات بانکی در آذر ماه سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲،۱۰۴ هزار میلیارد تومان بوده که حدود ۱۰ درصد آن مطالبات معوق، مشکوک الوصول و سررسید گذشته است (بدون احتساب تسهیلات معوق تمدید شده که از طبقه غیرجاری به طبقه جاری انتقال یافته اند و مبلغ آن مشخص نیست).
ظرفیت تولید اوره ایران بیش از ۵.۶ میلیون تن در سال است که در شرکتهای پتروشیمی پردیس، شیراز، کرمانشاه، خراسان، لردگان و شرکت پتروشیمی رازی واقع شدهاند.
میزان درآمدهای صنایع پتروشیمی کرمانشاه در مردادماه از فروش محصولات در بازارهای داخلی و صادراتی بهدستآمده است.
یکی از بزرگترین معضلات شرکتهای تولیدکننده قند و شکر این است که نه میتوانند به نرخ بازار بفروشند و نه میتوانند به نرخ دلخواه بخرند.