در هفته جاری سرمایه گذاران طلا را صعودی پیش بینی کردند.
شرکت رینگ سازی مشهد مطالبات خود از مشتری را تسویه کرد.
شرکت سیمان فارس نو سهام شرکت سیمان سپاهان را واگذار کرد.
شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران سهام سهامدار عمده را وثیقه گذاشت.
شرکت شیر پاستوریزه پگاه فارس مجوز تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ فروش را دریافت کرد.
شرکت مهندسی ساختمان و تأسیسات راه آهن مزایده برگزار می کند.
به دنبال عرضه پرحجم ٥٢ شرکت سیمانی در بورس کالای ایران، روز گذشته متوسط قیمت هر کیلوگرم سیمان تیپ دو که هفته گذشته ۷۴۲ تومان به ازای هر کیلوگرم بود این هفته به ۵۴۲ تومان به ازای هر کیلوگرم رسید.
یمه پارسیان در پنجمین ماه سپریشده از سال مالی جاری میزان درآمدی که از فروش حق بیمه شناسایی کرده نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش ۷ درصدی را مشاهده کرده است.
شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان از افزایش نرخ مواداولیه خبر داد.
میزان درآمدهای پلیمر آریا ساسول در مردادماه از ۲ بخش فروش محصولات در بازار داخلی و صادراتی تشکیلشده که بیشترین میزان درآمد بهدستآمده متعلق به بازار صادراتی با ۱۳ هزار و ۱۹۴ میلیارد ریال بوده است.
شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان در سال ۱۳۸۸با یک میلیارد سرمایه تاسیس و پس از آن با سرمایه ۱.۵ میلیارد تومانی، فعالیت خود را آغاز کرد که هماکنون نیز با سرمایه ۴ هزار میلیارد تومانی در آستانه عرضه اولیه سهام خود در فرابورس قرار دارد.
از دید سرمایه گذاری، تعیین قیمت یک کالا به صورت دستوری عملاً امکان برنامه ریزی برای سرمایه گذاری را از بین خواهد برد و سرمایه گذار دیگر قادر به برنامه ریزی برای ورود سرمایه های خود به تولید آن کالا نیست.
بیشترین درآمدی که در این ماه "هرمز" به دست آورده از محصول «اسلب» با ۱۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال بوده است.
شرکت پتروشیمی فن آوران از زمان بندی پرداخت سود به سهامداران خبر داد.
شاخص کل در بازار بورس امروز (شنبه، ۱۳ شهریورماه) ۲۰ هزار و ۴۲۸ واحد افزایش داشت که در نهایت شاخص در کانال یک میلیون و ۵۴۱ هزار واحدی به روند صعودی خود ادامه داد.