به گزارش پایگاه خبری راد، اسماعیل کاظمی، اظهار کرد: باتوجه به اینکه صنعت ساخت و ساز با رکود مواجه است، قیمت مصالح ساختمانی افزایش چندانی نداشته و افزایش قیمت ۲۰ درصدی در بخش حمل و نقل به صورت سراسری بوده است که در همه بخش ها تاثیرگذار بوده و فقط مختص گچ و مصالح ساختمانی نیست.
وی درباره عرضه و تقاضای مصالح ساحتمانی گفت: تقاضا متناسب با وضعیت ساخت و ساز بوده است. عملیات ساخت و ساز رکود داشته که متناسب با این رکود بسیاری از واحدها برای کاهش هزینههایشان تعطیل شده یا به صورت سرپایی کار میکنند. اما به جهت همگرایی با آنها همکاری میکنیم تا مشکلات حل شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی یادآور شد: رکود در یک دوره زمانی در صنعت ساخت و ساز طبیعی است و همیشه یک کف و ارتفاع وجود داشته که اکنون دوره کف بازار، مقداری طولانی شده است.
به گفته کاظمی، در حال عرضه بر تقاضا غالب است؛ به گونهای که عرضه مواد غیر فلزی مثل گچ، سیمان و خاک نسبت به تقاضا بیشتر است.
وی درباره تاثیرگذاری سیاستهای ارزی جدید در تولید و بازار مصالح ساختمانی نیز گفت: نمیخواهیم بگوییم مسئله ارز روی تولید تاثیرگذار نبوده، طبیعتا تاثیرگذاری داشتنه اما با سیاستهایی که تولیدکنندگان داشتهاند، به طور مستقیم به ارز و سیاستهای مربوط به آن وابسته نبودهاند. به طور مثال اگر امروز دلار ۸۰۰۰ تومان شود قیمت سیمان و غیره تغییر نخواهد کرد که علت آن عرضه بالا در بازار است.
رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی ادامه داد: با توجه به اینکه سیاستهای ارزی در این بخش تاثیر چندانی نداشته و عامل افزایش قیمت نبوده مشکلی در بازار نداشتهایم و مذاکرات با اصناف و دولت صورت نگرفته است. اما هر زمان که احساس شود چه از طرف ما و چه از طرف متولیان اصناف با دولت صحبت و مسائل حل خواهد شد.