به گزارش پایگاه خبری راد، سید جواد احمدی روز (سهشنبه) در پانزدهمین اجلاس ماهیانه اتاق اصناف اصفهان، اظهار کرد: هر گاه خواستیم با مردم صحبت کنیم صحبت از شرایط حساس شده است. امروز نیز شرایط حساس و خاصی داریم از زمانی که ترامپ به قدرت رسیده جهت گیریهای اقتصادی و سیاسی بهگونهای شده که در پی آن بنگاههای اقتصادی ما هدف قرار می گیرد و در این بین اصناف و بازرگانان جزو اقشاری هستند که در محاسبات غلط آنها نقش آفرین هستند.
وی با اشاره به هوشیاری بازاریان اضافه کرد: اصناف نقشی اساسی دارند و امروز نیز باید با توجه به نقشه راه برنامه ریزی کنیم و هوشیار باشیم که گرفتار مباحث زودگذری که دیگران برای ما طراحی می کنند نشویم.
وی با اشاره به اهتمام دولت به مسائل صنفی گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به تبریز بازدید سرزده ای از بازار کفش دوزان تبریز داشتم. مشکلاتشان را بیان کردند که پیگری شد و برخی موارد نتیجه هم گرفتند. اما در برخی موارد دیگر ممکن است با سرعت نتیجه ندهد؛ اهتمام به حل مشکلات اصناف اگر با اولویت بالاتری نسبت به بقیه اقشار نباشد در همان حدود در حال پیگیری است.
احمدی با بیان اینکه باید این دوران سخت را طی کنیم اضافه کرد: نکته مهم دیگر تمرکز بر رفتارهای حرفهای و تخصصی صنفی است. اصناف هیچ وقت اجازه ندادهاند با رفتارهای غیر تخصصی مسائل شان دنبال شود؛ رفتار صنفی منطق دارد و می توان با صحبت نتیجه گرفت.
وی افزود: قانون نظام صنفی اختیارات را در حوزه های مختلف به اتاق ها و اتحادیه ها واگذار کرده است که اگر این اختیارات با مسئولیت پذیری همراه نباشد نمی تواند شما را به اهدافتان برساند.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران با بیان اینکه اصناف ما باید آمادگی ورود به عرصه های جدید مبادلات اقتصادی را داشته باشند ادامه داد: تکنولوژی به سمتی می رود که کسب و کار شما را تحت تاثیر قرار می دهد در سال گذشته ۱۱۰ هزار میلیارد تومان معاملات در فضای مجازی صورت گرفته که همان کاسبی بوده که در گذشته این کالا را شما می فروختید، اما با توجه به کسب و کار مجازی این مبلغ به سمتی دیگر رفته است.
احمدی با اشاره به تطبیق بین دانش و تجربه مهمی که در سازمان های صنفی شکل گرفته است گفت: برنامه های مهمی در سال ۱۳۹۷ داریم که یکی از آن انتخابات اتاق ها بود که برگزار شد بحث دیگر مربوط به آموزش مجازی واحدهای صنفی بود که تا اول مهر ماه طرح آن آماده می شود و اتوماسیون اداری سازمانهای صنفی تا آخر سال انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید به ظرفیت صنوف تولیدی توجه شود، اضافه کرد: ۴۸۰ هزار واحد صنفی تولیدی وجود دارد که در این شرایط خاص این صنوف تولیدی هم به عنوان تامین کننده نیاز واحد صنعتی و هم نیاز مردم قدم بردارند.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه در وزارت خانه کارگروهی برای بررسی مشکلات صنوف تولیدی شکل گرفته که تا امروز ۱۵ مشکل احصاء شده است.