به گزارش پایگاه خبری راد، ترامپ در پیامی در توییتر، فیسبوک را به "تبانی" علیه خود متهم کرد. او همین ادعا را علیه دو روزنامه مهم آمریکا نیویورک تایمز و واشنگتن پست هم مطرح کرده است.
این اظهارات درحالی مطرح میشود که فیسبوک به زودی سه هزار آگهی سیاسی را تحویل یک کمیته کنگره خواهد داد که درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا تحقیق میکند.
فیسبوک بر این باور است که این آگهیها در جریان مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ احتمالا توسط نهادهایی در روسیه خریداری شد.
کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا از فیسبوک، توییتر و گوگل خواسته است روز اول نوامبر درباره ادعاهای نقش روسیه در انتخابات شهادت دهند.
فیسبوک و گوگل تایید کردهاند که به جلسه کمیته اطلاعاتی دعوت شدهاند اما هیچ کدام از شبکههای بزرگ اجتماعی شرکت در آن را تایید نکردهاند.
به گزارش بی.بی.سی مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک در پستی در واکنش به انتقاد ترامپ گفت تلاش او این است که فیسبوک "سکویی برای همه ایدهها" باشد.
او گفت به غیر از این "آگهیهای مشکل آفرین" مرتبط با روسیه، فیسبوک محلی برای بیان افکار و ارتباط مستقیم نامزدهای انتخاباتی بوده است.
او اشاره کرد که هر دو سوی طیف سیاسی از محتویاتی که دوست ندارند ناراضیاند و لیبرالها هم او را متهم کردهاند به پیروزی ترامپ کمک کرده است.
زاکربرگ که مدیرکل این شرکت است گفت کمپینهای انتخاباتی نامزدها "صدها میلیون دلار خرج آگهیهای اینترنتی" کردهاند که "هزار بار بیش از آگهیهای مشکل آفرینی بود که ما (در فیسبوک) یافتیم."
او که ۳۳ سال دارد در روز پیروزی ترامپ گفته بود این ادعا "دیوانگی" است که اطلاعات غلط در فیسبوک نتیجه انتخابات را عوض کرده. او امروز گفت از آن حرف پشیمان است چون به نگرانیها دست رد زده بود.
او قول داد فیسبوک "همچنان فضای ارتباطی برای همه مردم بسازد" و "در برابر کشورهایی که سعی دارند اطلاعات غلط بپراکنند و انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند یک دیوار دفاعی باشد."
ظرف دو ساعت پس از انتشار این پیام در فیسبوک ۶۵ هزار نفر آن را "لایک" کردند.
کرملین همواره دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده و ترامپ ادعای ارتباط نامناسب کارمندان انتخاباتی اش با روسیه را تکذیب کرده است.
با این حال سازمانهای اطلاعاتی آمریکا نتیجه گیری کردهاند که مسکو سعی کرد به نفع ترامپ در انتخابات دخالت کند. کمیتههای کنگره و اف بی آی هم اکنون مشغول تحقیق در این باره هستند.