20:20 | دوشنبه 23 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day
مجوز افزایش سرمایه ۳۶۲، ۳۰ و ۲۰ درصدی سه شرکت صادر شد

1399/10/15 12:09

از سه محل تجدید ارزیابی، مطالبات و آورده و سود:

مجوز افزایش سرمایه ۳۶۲، ۳۰ و ۲۰ درصدی سه شرکت صادر شد

نماد برتر- سه شرکت با دریافت مجوز افزایش سرمایه ۳۶۲، ۳۰ و ۲۰ درصدی از سه محل تجدید ارزیابی، سود انباشته و مطالبات سهامداران و آورده ، آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.

به گزارش پایگاه خبری نماد برتر، سه شرکت کشت و صنعت شریف آباد، پتروشیمی جم و سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران به ترتیب مجوز افزایش سرمایه 362، 30 و 20 درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.


 


براین اساس، "زشریف" سرمایه فعلی را از 52 به 240.4 میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.


 


همچنین سرمایه فعلی "جم" از 1.38 به 1.8 هزار میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی اعمال می شود تا قادر به جبران مخارج سرمایه‌ای انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت توسعه پلیمر پاد جم شود.


 


در این میان، "شیران" هم سرمایه فعلی را از 806.6 به 964 میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته با هدف اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.

برچسب ها:

زشریف ،جم ،بازار سرمایه ،بورس