03:26 | چهارشنبه 11 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day
شرکت لیزینگی قرارداد ۵۰ میلیاردی اعطای وام به متقاضیان مدیران خودرو بست

1399/08/26 13:57

شرکت لیزینگی قرارداد ۵۰ میلیاردی اعطای وام به متقاضیان مدیران خودرو بست

نماد برتر- لیزینگ صنعت و معدن از انعقاد قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی اعطای تسهیلات مالی لیزینگ به متقاضیان محصولات مدیران خودرو خبر داد .

به گزارش پایگاه خبری نماد برتر، شرکت لیزینگ صنعت و معدن از انعقاد قرارداد 50 میلیارد تومانی اعطای تسهیلات مالی لیزینگ به متقاضیان محصولات مدیران خودرو خبر داد و با توقف نماد، آماده بازگشایی برای فردا شد.



براین اساس، "ولصنم" اعلام کرد: اعطای تسهیلات مالی لیزینگ به متقاضیان خودروهای نو و کارکرده از محصولات شرکت مدیران خودرو توسط لیزینگ در قالب عقد فروش اقساطی مشتمل بر رهن و اعتباری (اقساطی) و اجاره به شرط تملیک است. تسهیلات اعطایی به متقاضیان واجد شرایط محصولات شرکت توسط لیزینگ با نرخ 21 درصد به ازاء هر سال طبق فرمول بانک مرکزی صورت می گیرد.



در صورت افزایش یا کاهش نرخ سود تسهیلات توسط بانک مرگزی این نرخ برای مشتریان بعدی نیز تغییر خواهد یافت. این قرارداد شامل الحاقیه نیز است و موضوع انعقاد الحاقیه به مبلغ 50 میلیارد تومان پیرو قرارداد اولیه و افشا الحاقیه قبلی با خودروسازی مدیران خودرو بوده که با احتساب مبلغ اعلام شده الحاقیه قبلی به مبلغ 400 میلیارد تومان جمعاً معادل 450 میلیارد تومان با شرکت صدرالاشاره قرارداد و الحاقیه منعقد شده است.