12:23 | سه شنبه 23 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day
معاون دادستان برای دومین بار به وزیر صنعت هشدار داد

1399/08/05 10:46

درباره قیمت‌گذاری فولاد در بورس کالا:

معاون دادستان برای دومین بار به وزیر صنعت هشدار داد

نماد برتر- معاون قضایی دادستان کل با ورود به بحث قیمت‌گذاری فولاد برای دومین بار به وزیر صنعت هشدار داد و خواستار حضور قاطعانه این وزارتخانه در عرضه و توزیع عادلانه فولاد در بورس کالا شد.


به گزارش نماد برتر، سعید عمرانی با ورود به بحث قیمت‌گذاری فولاد برای دومین بار به وزیر صنعت نامه نوشت و اعلام کرد: عدم عرضه به مقدار مناسب شمش در بورس کالا خطر بیکاری و ورشکستگی بعضی کارخانه‌ها را قریب‌الوقوع کرده است.



رویه‌ها متاسفانه مصداق نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب است. آمار ۶۰ تا ۷۰ هزار نفری کارکنان این حوزه در معرض نابودی است و شیشه عمر بنگاه‌های تولیدی دست عده‌ای خاص که خدا را بندگی نمی‌کنند و به هیچ صراطی مستقیم نیستند، افتاده است.



در روزهای گذشته تقابل میان تولیدکنندگان شمش فولاد و مصرف‌کنندگان این کالای صنعتی از جمله نورد کاران باعث یک رشته از واکنش‌ها به عرضه شمش فولاد در بورس جهت تعیین قیمت شده است.



مشخص نیست نتیجه صف‌آرایی موافقان و مخالفان قیمت‌گذاری دستوری در صنعت فولاد به کجا ختم خواهد شد اما فعلا خبرهای بسیاری درخصوص لغو آیین‌نامه قیمت‌گذاری دستوری این محصول در بورس کالا وجود دارد.