13:02 | يكشنبه 14 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day
پیش بینی نایب رئیس مجلس و وزیر سابق از قیمت محصول دو صنعت مهم بورس

1399/07/21 15:39

کاهش قیمت فولاد و افزایش ۲ هزار تومانی سیمان پاکتی :

پیش بینی نایب رئیس مجلس و وزیر سابق از قیمت محصول دو صنعت مهم بورس

نماد برتر- نایب رئیس مجلس و وزیر سابق راه با پیش بینی کاهش قیمت فولاد تا دو هفته آینده و رشد ۲ هزار تومانی قیمت هر پاکت سیمان، گفت: این افزایش به ساخت و ساز مسکن لطمه‌ای وارد نمی کند.


به گزارش نماد برتر، علی نیکزاد در جلسه بررسی موضوع فولاد و سیمان با حضور وزیر صنعت به خانه ملت گفت: مقرر شد هر پاکت سیمان با ارزش افزوده و هزینه حمل و نقل بطور متوسط بالغ بر 19500 تومان عرضه شود و هر تُن بصورت فله‌ای با ارزش افزوده 290 هزار تومان باشد. قیمت پاکتی پیش از این 17500 تومان بود که به دلیل قیمت پاکت و دیگر مسایل با یک رقم جزئی افزایش قیمت پیدا کرد.



وی از اعلام خبر خوش درباره فولاد در روزهای آینده خبر داد و افزود:نعوزیر صمت جلسات متعددی با بخش خصوصی، سندیکاها، تولیدکنندگان بخش خصوصی و دولتی فولاد طی این مدت برگزار کرده بنابراین ظرف مدت دو هفته شاهد کاهش قیمت فولاد نسبت به قیمت کنونی در بازار خواهیم بود.



نیکزاد درخصوص تاثیر افزایش قیمت سیمان و فولاد بر روی قیمت مسکن توضیح داد: سیمان و فولاد یکی از مباحث مهم در بحث تولید مسکن هستند اما افزایش قیمت آنها بصورت حداقل‌هایی انجام شده که نه کارخانه‌ها ضرر کنند و نه بر ساخت و ساز مسکن لطمه‌ای وارد شود.