به گزارش نماد برتر، طرحهای تحقیقاتی متناسب با نیازمندیهای استان بوشهر تعریف شده و این طرحها با بودجه ۴ هزار میلیارد ریالی در حال اجرا است.
این طرحها شامل «استفاده از باکتریهای سودوموناس فلورسنت بومی منطقه خلیج فارس در افزایش تحمل به شرایط شوری و محتوای آنتیاکسیدان در گیاه سالیکورنیا تحت آبیاری با آب دریا»، «تولید ژل یا روغن گیاهی تقویتکننده رویش مو»، «سنتز پلیمرهای ابر جاذب بر پایه سلولز استخراج شده از ضایعات خرما»، «تولید رنگ ضد خوردگی با افزودن کیتین و کیتوسان استخراج شده از پوست میگوی خلیج فارس به رنگ پایه اپوکسی» میشود.
همچنین «القای استرس اکسیداتیو و افزایش تولید آستاگزانتین در سیستم فتوبیو اکتور آکاردونی»، «افزایش تولید فوکوزانتین از دیاتومه فائوداکتلیوم تریکورناتوم تحت تنشهای محیطی و شیمیایی در فتوبیوراکتور عمودی»، «جداسازی ترکیب زیست فعال فوکوزانتین از ماکروجلبک سارگاسوم و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن»، «ریز ازدیاد سریع جیکه و مورینگا با کشت درون شیشهای، تولید لاینهای اتوتتراپلوئید بابونه آلمانی با عملکرد بالا و قابلیت تجاریسازی با استفاده از تودههای بومی استان بوشهر» از دیگر طرحها است.
«تولید کرم ترمیم زخم با استفاده از عصاره ریزجلبک دریایی»، «استخراج هموگلوبین با توان بالای اکسیژنرسانی از منشا پرتارات با کاربرد درمانی و استفاده در صنعت داروسازی و غذایی» و «غنیسازی رنگدانههای استخراج شده از گیاهان بومی حوزه خلیج فارس» هم دیگر طرحهای مدنظر است.
بر اساس اعلام معاونت علمی، شرکتهای دانشبنیان و علاقهمندان میتوانند طرحهای خود را برای مشارکت در این طرح ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی http://biodc.isti.ir/ مراجعه کنند.