به گزارش پایگاه خبری راد، محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزاری سومین سمپوزیوم تازههای نقشهبرداری مغز ایران را یکی از اقدامات این مرکز در سال جاری دانست و اظهار کرد: این رویداد با هدف ایجاد همگرایی هرچه بیشتر، بهروزرسانی و ارتقای سطح آگاهی پژوهشگران و محققان در حوزه علوم و فناوریهای شناختی بهویژه نقشهبرداری مغز با حضور متخصصان این حوزه برگزار میشود.
وی افزود: همچنین با توجه به برگزاری موفق دروههای گذشته، با برگزاری سومین دوره در تلاش هستیم با تمرکز بیشتر بر مباحث علمی مشترک در این زمینه بار دیگر بتوانیم نیازهای پژوهشی و پتانسیلهای موجود در کشور را به اساتید، دانشجویان و محققان معرفی کنیم و در بهرهبرداری هرچه بهتر از آن سهیم باشیم.
آی ادامه داد: سومین سمپوزیوم تازههای نقشهبرداری مغز ایران به عنوان بزرگترین رویداد نقشهبرداری مغز کشور با برگزاری کارگاهها، پنلهای تخصصی و سمینارهای جانبی در راستای بهرهمندی پژوهشگران این حوزه و همگرایی این دانش بتواند بستری مفید را برای علاقهمندان فراهم آورد.
به گفته رییس سومین سمپوزیوم تازههای نقشهبرداری مغز ایران، در راستای ایجاد انگیزه در پژوهشگران و فناوران این حوزه برای بومیسازی تجهیزات و فناوریهای نقشهبرداری مغز همزمان با این سمپوزیوم، دومین جشنواره پژوهش و فناوری نقشهبرداری مغز نیز برگزار می شود. این رویداد فرصتی را برای شرکتهای دانشبنیان حیطه نقشهبرداری مغز فراهم میکند تا محصولات و فناوریهای خود را معرفی کرده و به عرصه ظهور بگذارند. امیدواریم این رویداد نیز بتواند گامی در راستای ترویج و شناسایی علوم شناختی به ویژه نقشهبرداری مغز بردارد. همچنین نشست دبیران و اعضای شاخه دانشجویی نقشهبرداری مغز ایران نیز در حاشیه این رویداد برگزار میشود که عضویت در شاخه دانشجویی نقشهبرداری مغز ایران برای تمامی علاقهمندان آزاد است.
بر اساس اعلام معاونت علمی ریاستجمهوری، سومین سمپوزیوم تازههای نقشهبرداری مغز ایران با اهداف متفاوتی از جمله ارائه به روزترین اطلاعات حوزه نقشه برداری مغز، تبادل افکار متخصصان این حیطه، معرفی تکنولوژیهای برتر مرتبط در داخل کشور و همچنین توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشهبرداری مغز در سطح کشور ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ توسط آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز برگزار میشود.
آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز با هدف پاسخگویی بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانشبنیان در حوزه علوم و فناوریهای شناختی و نقشهبرداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی شده است.